امید عزیزی، مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، به خبرنگار شبستان گفت: برای آنکه در زمینه صنایع دستی به صادرات بیشتری برسیم باید با بسته بندی مناسب این محصولات را به بازار هدف ارسال کنیم.
وی با بیان اینکه گیلان یکی از استان های پیشرو در عرصه تولید صنایع دستی است، افزود: باید با ایجاد زیر ساخت های لازم، مسیر توسعه گردشگری را ارتقا بخشید.
عزیزی خاطر نشان کرد: گیلان دارای 90 رشته مختلف در صنایع دستی است و در 40 رشته نیز دارای هنرمندان فعال در این عرصه است.
عزیزی، اظهار کرد: حضور هنرمندان گیلانی در این عرصه نشان از این امر دارد که گیلان یکی از استان های پیشرو در زمینه تولید صنایع دستی است.
وی افزود: در استان گیلان بالغ بر یک هزار نفر هنرمند در رشته های مختلف صنایع دستی در حال تولید هستند که از این تعداد 550 نفر توسط میراث فرهنگی شناسایی شده و دارای کارت عضویت و تولید صنایع دستی هستند.
مدیر کل میراث فرهنگی گیلان تصریح کرد: تولید یک محصول صنایع دستی دارای مراحل مختلفی است که تولید، کیفیت و صادرات از مراحل مهم آن هستند و برای آنکه صادرات بیشتری داشته باشیم نیازمند آنیم که با بسته بندی کردن صحیح محصولات صنایع دستی بتوانیم در بازارهای رقابتی حرفی برای گفتن داشته باشیم.
عزیزی با بیان اینکه در گذشته صنایع دستی بیشتر کاربرد داشته است، ادامه داد: صنایع دستی تولیدی در گذشته بیشتر جنبه کاربردی داشته و به همین دلیل استقبال مردم در زمان دور برای خرید این محصولات بیشتر بوده است اما با گذشت زمان این صنایع بیشتر جنبه تزئینی پیدا کرده و از حالت کاربردی خارج شده است.
وی خاطرنشان کرد: تلاش داریم با کاربردی کردن صنایع دستی و آموزش شیوه های نوین بسته بندی با توجه به نیازهای روز و تقاضای بازار بتوانیم صنایع دستی را در زندگی مردم وارد کنیم.
پایان پیام/
نظر شما