ضرورت حمایت از مدارس شبانه روزی/ کودکان بازمانده از تحصیل شناسایی شوند

سالاری با تاکید بر حمایت از مدارس شبانه روزی استان، عدم توجه به این مراکز آموزشی را موجب بازماندگی از تحصیل برای کودکان مناطق محروم دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، «مصطفی سالاری» امروز(دوشنبه، 12 آذر) در شورای آموزش و پرورش استان در استانداری با بیان اینکه میرزا کوچک جنگلی از قهرمانان برجسته ملی و شخصیتی محبوب در ایران اسلامی است گفت: میرزا با راه‌اندازی نهضت جنگل که حرکتی مردمی توأم با شجاعت و صداقت در راستای استکبارستیزی، آزادی‌خواهی و استقلال‌طلبی بود الگویی برای همه کسانی است که در مسیر این روحانی مبارز گام برمی‌‌دارند.

 

استاندار گیلان با تاکید بر برجسته‌سازی خصوصیات بارز شخصیت‌های ملی در جامعه تصریح کرد: میرزاکوچک جنگلی افتخاری ملی است و نباید تنها به برگزاری همایش‌های گرامیداشت بسنده شود بلکه باید شخصیت، اهداف و آرمان‌های این روحانی مبارز که معرف گیلان نیز هست، در جامعه متبلور شده و نشر داده شود.

 

وی گیلان را سرآمد کشور در عرصه‌های علمی، فرهنگی، ادبی و هنری دانست و افزود: گیلان مهد فرهیختگان بسیاری است که تکریم این افراد وظیفه فرهنگی همه مسئولان و متولیان امر است.

 

سالاری در ادامه به اعتبارات مدارس شبانه‌روزی اشاره و بیان کرد: متاسفانه در مقاطعی این مدارس مورد غفلت واقع شده و به‌دلیل مشکلات مالی سعی بر کوچک‌سازی و کاهش ظرفیت آنان شد درحالیکه وجود اینگونه مدارس بهترین راهکار جهت انسداد مبادی بی‌سوادی است.

 

وی با تاکید بر حمایت از مدارس شبانه روزی اضافه کرد: به اعتقاد بنده حمایت از این مدارس از راه‌سازی و شبکه آب و برق واجب‌تر است زیرا عدم توجه به این مراکز آموزشی موجب بازماندگی از تحصیل برای عده‌ایی خاص خواهد شد.

 

استاندار گیلان خواستار کاهش آمار بی‌سوادی در سنین پائین  شد و بیان کرد: نباید کودکی در سن مدرسه از تحصیل باز بماند.

 

وی با تاکید بر رعایت عدالت در مباحث مربوط به آمادگی کنکور برای همه دانش‌آموزان تصریح کرد: باید مباحث مربوط به کنکور را با بهره‌گیری از مشارکت مردمی در جامعه فرهنگ‌سازی تا همه دانش‌آموزان به مساوات از عدالت آموزشی برخوردار شوند.

 

سالاری در ادامه برخورد با خانواده‌های که از تحصیل فرزندانشان ممانعت می‌کنند را خواستار شد و افزود: ترغیب خانواده‌ها جهت تحصیل فرزندانشان نیازمند بهره‌گیری از نهادهای اجتماعی چون کمیته امداد و بهزیستی جهت رفع مشکلات مالی این خانواده‌ها است.

 

وی با تاکید بر تشکیل کارگروهی در روستاها و بخش‌ها جهت انسداد مبادی بی‌سوادی گفت: کارگروهی متشکل از آموزش و پرورش، ثبت احوال و بخشدار تشکیل تا کودکان بی‌سواد را شناسایی کرده سپس با بهره‌گیری از مشاوره‌های اجتماعی، خانواده این کودکان را ترغیب به تحصیل آنان کنند.

 

نماینده عالی دولت در استان به شناسایی بی‌سوادان و اعلام گیلان به‌عنوان منطقه سبز اشاره و بیان کرد: باید بر کاهش بی‌سوادی در سنین پائین تمرکز کنیم زیرا توجه به این مقوله منجر به کاهش جمعیت بی‌سواد استان طی چند سال آینده خواهد شد.

 

وی آمار بی‌سوادی در گیلان را در شأن این استان ندانست و تاکید کرد: گیلان از دیرباز مهد فرهنگ و هنر بوده و فرهیختگان بسیاری از این استان پرورش یافتند و وجود آمار بی‌سوادی حتی اندک، شایسته چنین استانی نیست.

 

سالاری در ادامه فراهم‌سازی فضای شادی و نشاط برای دانش‌آموزان را امری مهم اعلام و به المپیاد ورزشی درون مدارس اشاره کرد و گفت: نباید به بهانه عدم امکانات از برگزاری چنین برنامه‌هایی غافل شد بلکه باید از امکانات و فضای موجود حداکثر بهره‌برداری را داشته باشیم.

 

وی با اشاره به اجرای طرح «هزار روستا هزار زمین ورزشی» تصریح کرد: اولویت احداث این زمین‌های ورزشی جنب مدارس روستایی است تا دانش‌آموزان نیز بتوانند از این امکانات بهره گیرند.

 

 

کد خبر 744824

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha