نماز محور زندگی سعادتمندانه است

معاون وزیر نفت گفت: صنعت نفت بر این است که نماز به واقع محور تربیت انسان سالم است و همه تلاش ما و همکاران تبلیغ روش و سیره زندگی دینی با محوریت نماز به عنوان شیوه زندگی سالم است.

به گزارش خبرنگار شبستان، مهندس صادقی، معاون وزیر نفت در بیستمین اجلاس سراسری نماز گفت: صنعت سرافراز نفت یکی از مجموعه‌های همیشه پیشرو و موفق در حوزه منابع انسانی بوده، اهمیت به نیروی انسانی و مدیریت صحیح آن دستورالعمل اولیه همه مدیران این مجموعه در طول سال‌ها خدمت‌رسانی بوده و هست.

 

وی افزود: اگرچه تفاوت زیادی بین روش‌هایی که قبل و بعد از انقلاب اسلامی برای تحقق این اهداف اتخاذ می‌شده، وجود دارد اما آنچه تفاوت نکرده نگاه مدیران صنعت نفت به کارکنان و درک اهمیت نقش کارکنان در موفقیت کل مجموعه است. در حقیقت موفقیت مجموعه صنعت نفت همواره در گروی نیروی انسانی کارآمد، توانمند، متعهد و معتقد است.

 

معاون وزیر نفت تصریح کرد: توجه به رهنمودهای طلایی حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت تربیت نیروی انسانی معتقد و متعهد و همچنین تجربیاتی که در طول سال‌های قبل و بعد از انقلاب از دو روش مدیریت منابع انسانی غربی با محور تربیتی توجه به غرایز و امیال جسمانی و روش تربیت نیروی انسانی اسلامی با تکیه به محور انسان‌ساز نماز و توجه به معنویات نیروی انسانی به دست آورده‌ایم و رشادت‌هایی که همکاران متعهد ما در لحظه لحظه دفاع مقدس از خود نشان دادند ما را به سمت یک مفهوم پایه و اساسی به نام نماز سوق می‌دهد.

 

وی افزود: اثر نماز در همه موفقیت‌های بزرگ مجموعه صنعت نفت آشکار و روشن است و این ادعا که ما در مجموعه نفت توانسته‌ایم از ظرفیت‌های نماز استفاده نماییم و به موفقیت‌های چشم‌گیر دست یابیم بی‌مورد نیست. اشاره به موفقیت‌های همکاران ما در دوران دفاع مقدس و تقدیم بیش از هزار شهید در مناطق عملیاتی در سخت‌ترین و بحرانی‌‌ترین زمان‌ها مؤید این نکته است.

 

صادقی تصریح کرد: باور ما و همکاران ما در مجموعه صنعت نفت بر این است که نماز به واقع محور تربیت انسان سالم است و همه تلاش ما و همکاران ما تبلیغ روش و سیره زندگی دینی با محوریت نماز به عنوان شیوه زندگی سالم است. ما در عمل به این حقیقت رسیده‌ایم که نماز، ضامن سلامت روح جمعی کارکنان است و نماز محور زندگی سعادت‌مندانه است و باقی ماندن بر جایگاهی که از موفقیت‌های اخیر به دست آورده‌ایم در گروی اهمیت دادن به نماز است.

 

معاون وزیر نفت اظهار داشت: ستاد اقامه نماز و احیای امر به معروف و نهی از منکر وزارت نفت به عنوان یکی از ستادهایی که همواره مسئولیتی سنگین را در خصوص اشاعه فرهنگ نماز در بین خانواده بزرگ صنعت نفت به عهده داشته، توانسته است به کارنامه قابل قبولی در عرصه فعالیت‌های حوزه نماز دست یابد، البته این بدان معنا نیست که ما به وضعیت مطلوب در این حوزه رسیده‌ایم اما تأکیدی بر بستر مناسبی است که در وضعیت موجود ساخته‌ایم.

 

صادقی تصریح کرد: قسمتی از فعالیت‌های ستاد اقامه نماز وزارت نفت بر حسب تقسیم وظایفی که در شورای اقامه نماز کشور صورت پذیرفته و بر اساس تأکید نماینده ولی‌فقیه در ستاد اقامه نماز کشور و هماهنگی که با ایشان به عمل آمده مبنی بر ارایه خدمات بیشتر و بهتر به نمازخانه‌های بین راهی و ارایه خدمات به مسافران است که در طول سال از جاده‌های مختلف کشور عبور می‌کنند و برای سوخت‌گیری در جایگاه‌های سوخت‌رسانی دولتی و یا خصوصی توقف می کند.

 

وی یادآور شد: در این بخش، ستاد اقامه نماز وزارت نفت توانسته است با ایجاد حدود 700 نمازخانه و تجهیز بیش از 80 درصد از نمازخانه‌ها و تهیه فرم‌های بازرسی و استانداردسازی این نمازخانه‌ها شرایط خوبی را برای اقامه نماز در جاده‌های سراسر کشور مهیا نماید و این روند همچنان با ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی ادامه خواهد داشت و انشاءالله بنا داریم تا در سال جدید با افزایش بازدیدهای میدانی و نیز تهیه طرح استاندارد نمازخانه در شرایط ایجاد پمپ بنزین ابلاغ نماید.

 

صادقی اذعان کرد: همچنین این ستاد با ایجاد نمازخانه‌های جدید در مراکز عملیاتی و ساختمان‌های فاقد نمازخانه و تعیین ائمه جماعات برای کلیه نمازخانه‌های موجود و استانداردسازی کلیه نمازخانه‌های موجود تا پایان سال جاری گام بلند دیگری در جهت اشاعه فرهنگ انسان‌ساز نماز برداشته است. در حال حاضر 90769 متر مربع در کل صنعت نفت به نمازخانه‌ها اختصاص یافته است، به عبارتی در تمام مراکز ستادی، عملیاتی، اجرایی، کارخانه‌ها و کارگاه‌های صنعت نفت نمازخانه‌ مرتب وجود دارد که تعداد کل آن 1376 باب است و حدود 550 ائمه جماعت به طور مرتب اقامه نماز می‌نمایند.

 

وی ادامه داد: وقتی از مفهوم استانداردسازی در نمازخانه‌ها یاد می‌شود ایجاد بهترین شرایط برای نمازگزار و اقامه نماز مورد نظر است و نمازخانه‌های موجود نه تنها محل اقامه نماز هستند بلکه به پایگاه فرهنگی اشاعه فرهنگ اسلامی تبدیل شده‌اند. ایجاد کتابخانه‌های مجازی و شرایط ارتباط آسان با سایت‌های اینترنتی مراجع محترم تقلید و علمای اسلام و ایجاد امکان آموزش‌های مرتبط با نماز از فاکتورهای اصلی این استانداردسازی است. سامان‌دهی وضعیت ائمه جماعات و رسیدگی به امور و مشکلات ایشان و تشکیل شورای روحانیون و ائمه جماعات با مشارکت همه روحانیون سراسر نفت و چهار شرکت اصلی جهت ایجاد ارتباط مؤثر و دوطرفه و همچنین تشکیل بانک اطلاعات از ائمه جماعات و فعالان و نخبگان حوزه نماز از دیگر فعالیت‌های ستاد اقامه نماز وزارت نفت است.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 74628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha