خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانونهای مساجد: در مسیر حرکت از شرق به غرب خیابان شوش و نرسیده به میدان شوش، تابلوی مسجد علی بن ابی طالب(ع) مشخص است و بی گمان برخی از عابران با مشاهده این تابلو در کوچه پس کوچههای محله شوش گام برمیدارند تا برای اقامه نماز و راز و نیاز با پرودگار، خود را به این مسجد برسانند.
شاید این رهگذران بی خبر از وضعیت مسجد علی بن ابی طالب(ع) هستند زیرا وقتی خود را از خیابان شوش به میانه خیابان غمخوار می رسانند، با درهای مسجد روبرو می شوند و با خود میگویند چرا هیچ اطلاعرسانی در این باره انجام نگرفته است!
بسته بودن در مسجد یعنی اینکه به هر دلیلی –مثلا انجام عملیات بازسازی- فعلا یا شاید برای همیشه، این مسجد تعطیل است و خبری از اقامه نماز و قرائت قرآن یا ادعیه در آن نیست، و هر وقت قرار شد باز شود، اطلاعرسانی میشود.
این موضوع، کاملا عادی است و ممکن است برای هر مسجدی در هر گوشه ای از جهان پیش آید، اما رهگذران از همه جا بی خبر، که احتمالا سخته و کوفته، خود را به این مسجد رسانده اند، ابتدا با دیدن تابلوی نصب شده بر در این خانه خدا خوشحال می شوند «ساعت بازگشائی مسجد؛ ظهرها، 20 دقیقه به اذان ظهر، و عصرها یک ساعت و نیم به اذان مغرب.»
این تابلو علاوه بر سردرگم کردن عابران، موجب ایجاد مشکل برای همسایگان مسجد علی بن ابی طالب(ع) نیز شده بود و برخی از همسایگان میگویند فعالیت این مسجد تقریبا تعطیل است هرچند گاهی بدون اطلاع قبلی، نماز جماعت در آن اقامه میشود.
خبرنگار ما این وضعیت را از دستفروشی که جلوی در مسجد علی بن ابی طالب(ع) بساطی پهن کرده بود جویا شد و او گفت «مسجد چند ماهی است، تعطیل است.»
ایکاش مسئولان مربوطه اعم از امام جماعت و اعضای هیات امنای مسجد علی بن ابی طالب(ع) یا مسئولان مربوطه در مرکز رسیدگی به امور مساجد، فکری برای بسته بودن این مسجد بیندیشند.
مرکز رسیدگی به امور مساجد که تابلوی تولیگری آن در امور مساجد و شماره مربوطه در کنار در مسجد مسجد علی بن ابی طالب(ع) نصب شده است، میتواند مسئولان هر مسجدی را نسبت به لزوم اطلاعرسانی دقیق درباره اعلام زمان فعالیت مساجد، توجیه کند تا مردم، دچار مشکل نشوند.
نظر شما