به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان، «محمدجواد فاطمی» رییس انجمن حمایت از بیماران سوخته در نشست خبری روز پیشگیری از سوختگی با بیان اینکه هم اکنون 35 مرکز سوختگی در سراسر کشور فعال است، گفت: ولی میزان این تخت ها نصف نیاز جامعه می باشد.
رییس انجمن حمایت از بیماران سوخته با بیان اینکه در سوختگی های با درصد بالا نیازمند ICU مخصوص سوختگی هستیم، گفت: در حال حاضر ICU های موجود در کشور یک سوم نیاز روز ماست و باید نصف تخت های ما برای حوادث احتمالی خالی باشد در حالی که بیمارستان مطهری همیشه به صورت صددرصد پر می باشد.
وی با بیان اینکه با توجه به بالا بودن هزینه سوختگی ها بیمارستان ها چندان تمایلی به راه اندازی بخش سوختگی ندارند، گفت: اکثر افرادی که دچار سوختگی می شوند از قشر ضعیف جامعه هستند.
وی افزود: ما در زمینه تهیه پانسمان های جدید و جایگزین پوست به خاطر هزینه بالا با مشکل روبرو هستیم و بیمه ها نیز این پانسمان ها را تحت پوشش قرار نداده اند و مجبوریم از پانسمان های قدیمی که مرگ و میر افراد سوخته را بالا می برد، استفاده کنیم.
فاطمی با بیان اینکه طرح تحول سلامت کمک زیادی در تهیه پانسمان های جدید داشت، خاطرنشان کرد: هم اکنون ساختمان های زیر شش طبقه شایع ترین ساختمان هایی هستند که در آنها آتش سوزی اتفاق می افتد چرا که مورد بازبینی آتش نشانی قرار نگرفته اند.
فاطمی با تاکید بر اینکه اغلب اماکن عمومی تهران ناایمن هستند، گفت: اکثر اماکن عمومی در تهران در خطر آتش سوزی قرار دارند.
وی افزود: هرساله 17 هزار میلیارد تومان به خاطر سوختگی به بودجه کشور در درازمدت تحمیل می شود که با افزایش تخت های سوختگی و بودجه کشور در کنار پیشگیری می توان از این هزینه جلوگیری کرد.
نظر شما