به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای کردستان، «سیداسدالله جولایی»در معیت نائب رئیس هیأت مدیره این ستاد، وارد شهر سنندج شدند.
هیأت اعزامی از ستاد دیه کشور در ابتدای این سفر دو روزه که با هدف دیدار با اعضای هیأت مدیره و همچنین بررسی عملکرد نمایندگی ستاد دیه در کردستان صورت پذیرفت، با مترقب رئیس کل دادگستری استان نیز دیدار کردند.
مدیرعامل ستاد دیه کشور در دیدار با رئیس کل دادگستری کردستان، با اشاره به اینکه ستاد دیه فعالیت خود را از سال 1369 و به همت بزرگ مردانی همچون شهید اسدالله لاجوردی آغاز کرد، اظهار کرد: یکی از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران همین ستاد دیه می باشد که از ابتدای تاسیس تاکنون بیش از 120 هزار زندانی جرائم غیرعمد را از زندان آزاد کرده است.
جولایی با تاکید بر این موضوع که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نیز به مسأله ستاد دیه اهتمام ویژه دارند، اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب همواره در جشن های گلریزان حضوری موثر داشته و با کمک های مادی و معنوی خود این مجموعه را در دست یابی به اهداف انسان دوستانه خود یاری می رسانند.
نائب رئیس هیأت امنای ستاد دیه کشور نیز در این دیدار، ستاد دیه را مجموعه ای مردمی دانست و گفت: مردم حامی اصلی ستاد دیه می باشند به طوریکه حتی با توجه به مشکلات اقتصادی که دامنگیر جامعه شده است همواره شاهد حضور مردم و خیرین به این ستاد جهت کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد می باشیم.
علی اکبر یساقی، با تاکید بر این موضوع که ستاد دیه به شجره ای طیبه تبدیل شده است، اظهار داشت: مردمی بودن ستاد دیه را می توان از حضور پرشور و گرم اقشار مختلف جامعه در جشن هایی که در ماه مبارک رمضان تحت عنوان «جشن گلریزان» برگزار می شود به خوبی دریافت.
وی استان کردستان را از استان های برتر در برگزار باشکوه جشن گلریزان دانست و افزود: استان کردستان جزء استان های محروم کشور می باشد اما حضور پرشور و گرم آنان در جشن های گلریزان حاکی از نیک اندیشی و مهربانی مردم این خطه از کشور می باشد.
یساقی با تاکید بر این موضوع که کمک های ستاد دیه به هیچ عنوان مشمول جرائم عمد نمی گردد بیان نمود: با توجه به اساسنامه ستاد دیه کشور کمک های این ستاد صرفا شامل جرائم غیرعمد از جمله تصادف، حوادث کارگاهی، مهریه و نفقه، بدهکاران مالی می گردد.
نائب رئیس هیأت امنای ستاد دیه کشور همچنین با اشاره به نقش کلیدی اعضای گروه تحقیق ستاد دیه در دست یابی به اهداف والای این مجموعه گفت: اعضای گروه تحقیق در نمایندگی های ستاد دیه همگی از معتمدین و چهره های خوش نام در استان ها می باشند که وظیفه آن ها این است که با تحقیق در خصوص مددجویان متقاضی کمک از ستاد دیه، این کمک ها را به افراد مستحق برسانند که خوشبختانه این مهم در تمامی نمایندگی های ستاد دیه در کشور به طوری جدی مورد توجه قرار گرفته است.
وی رسالت ستاد دیه را رسالتی انسانی و خداپسندانه دانست و خاطر نشان کرد: از آنجائیکه خانواده های زندانیان در مدت زمانی که سرپرست آنان در زندان به سر می برد با آسیب های زیادی دست و پنجه نرم می نمایند لذا می توان دریافت که ماندگاری مددجویان جرائم غیرعمد در زندان تا چه حد ممکن است آسیب زا باشد که هدف ستاد دیه نیز کمک به کاهش آسیب در جامعه از طریق کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد از زندان می باشد.
نظر شما