اولویت پژوهش های مهدوی/نمی شود در تحقیقات،  آینده جهان را نادیده گرفت

حجت الاسلام میرصادقی با اشاره به اهتمام مرکز تخصصی مهدویت به انجام پژوهش های کاربردیِ مهدوی، گفت: مهدویت به عنوان آینده حتمی بشر باید در پژوهش ها موردتوجه بوده و برای حل مشکلات به کار گرفته شود چنان که غرب چنین رویکردی دارد.

حجت الاسلام «سیدجواد میرصادقی» در گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان درباره برنامه های مرکز تخصصی مهدویت در حوزه پژوهش، اظهار کرد: مرکز تخصصی مهدویت از پایه نهم یعنی معادل کارشناسی، پژوهشگران را بر اساس معیارهای مدنظر گزینش می کند؛ و این پژوهشگران طی سه سال آموزش لازم را برای پژوهش در عرصه مهدویت می بینند.

 

 

 

مدیر داخلی پژوهشکده مهدویت و موعودگراییِ مرکز تخصصی مهدویت تصریح کرد: از سال دوم این پژوهشگران باید در هر ترم پژوهشی را انجام دهند که در صورت دارا بودن شرایط لازم در فصلنامه تخصصی مرکز منتشر می شود.

 

وی اضافه کرد: فعالیت مرکز تخصصی مهدویت در چهار معاونت آموزش، پژوهش، تبلیغ و کودک و نوجوان متمرکز است که اساس کار همه این واحدها پژوهش است چراکه اگر پژوهش نباشد نمی توان در هیچ یک از این عرصه ها ورود و فعالیت موثر داشت.

 

میرصادقی درباره شاخص های انتخاب مقالات و پژوهش ها در مرکز تخصصی مهدویت، بیان کرد: مرکز دو مجله تخصصی دارد؛ نخست فصلنامه علمی پژوهشی «انتظار موعود» که 59 شماره از آن تاکنون متنتشر شده و مقالات دارای ارزش در حد دکتری را منتشر می کند؛ هیئت ارزیاب ویژه این فصلنامه نیز همه در مقطع دکتری تحصیل کرده اند.

 

وی تاکید کرد: اکر مقاله ای در این سطح نباشد در ماهنامه الکترونیکی «سپیده سحر» منتشر می شود. تاکنون 42 شماره از این ماهنامه منتشر شده و علاقمندان به دریافت مطالب آن می توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت اقدام کنند.

 

مدیر داخلی پژوهشکده مهدویت و موعودگراییِ مرکز تخصصی مهدویت ابراز کرد: محققانی به صورت مداوم با پژوهشکده همکاری می کنند و مقالاتی را به رشته تحریر درمی آورند. علاوه بر این، از طرح ها و پایان نامه های مهدوی نیز حمایت شده و مشاوره علمی به مولفان آنها ارائه می شود.

 

وی با بیان اینکه نگاه مرکز در انجام پژوهش های مهدوی توجه به نیازها جامعه و گره گشایی از آنها است، گفت: مقالات در شورای کتاب مرکز تخصصی مهدویت بررسی می شود و متناسب با آنکه در گره گشایی از مسائل جامعه به کار بیاید، در اولویت انتشار قرار می گیرد.

 

میرصادقی درباره اولویت های پژوهشی مرکز تخصصی مهدویت بیان کرد: جایگاه و کارکرد اضطرار به وجود حجت الهی، سبک زندگی منتظرانه، آثار تکوینی و تشریعی امام زمان(عج) در عصر غیبت، وظایف منتظران، مدعیان دروغین فِرَق انحرافی از جمله موضوعات اولویت دار برای پژوهش و نشر در مجلات و فصلنامه های مرکز هستند.

 

وی درباره ضرورت انجام پژوهش های مهدوی، تاکید کرد: یکی از مباحث به روز و کاربردی جامعه مهدویت است چراکه آینده از آنِ مهدویت است و ما چه بخواهیم و چه نخواهیم زندگی ما به مهدویت گره خورده و این مهدویت است که امید را در بشر زنده نگاه می دارد، برای همین هم است که غربی ها بشدت روی این مسئله کار می کنند و هنر و رسانه را به خدمت آن گرفته اند اما ما در مقابل کمکاری داریم. مرکز تخصصی مهدویت تلاش می کند که در عرصه پژوهش بتواند خوراک لازم را برای انس هرچه بیشتر جامعه با امام عصر(عج) تهیه و عرضه کند.

 

حجت الاسلام میرصادقی درباره برنامه های مرکز تخصصی مهدویت برای استفاده از دستاورد پژوهش های مهدوی در زندگی فردی و اجتماعی منتظران، خاطرنشان کرد: معاونت تبلیغ و ارتباطات مرکز، مبلغان متخصص در فن را برای عرضه این مباحث و پژوهش ها به کار می گیرد تا خروجی این پژوهش ها به اقشار مختلف در قالب دوره های آموزشی و نیز برنامه های مناسبتی همچون نیمه شعبان، نهم ربیع الاول، ولادت امام عسکری(ع) و ... عرضه شود.

 

 

 

 

کد خبر 748597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha