به گزارش خبرگزاری شبستان، روز چهارشنبه 21 آذرماه برخی از اعضای شورای شهر تهران از جمله محمد جواد حق شناس، رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر، حسن خلیل آبادی، رییس کمیته میراث فرهنگی شورای شهر، محمدرضا دهداری پور شهردار منطقه 6 ، اعضای هیات امنای موسسه درودی و محمدرضا کارگر مدیرکل موزهها و اموال منقول تاریخی در دیدار با ایران درودی بانوی نقاش سرشناس ایران قرارداد واگذاری حق بهره برداری از زمین موزه ایران درودی را به وی ابلاغ کردند. شهریور ماه سال ۱۳۹۵ کلنگ موزه ایران درودی در خیابان سید جمالالدین اسدآبادی با تشریفات کامل زمین زده شد. این اتفاق بعد از شش سال پیگیری رقم خورد تا این هنرمند که 10 سال پیش خانهاش در فرانسه را فروخته بود و پول حاصل از آن را به تومان تبدیل کرده و به ایران فرستاد تا برای ساخت موزهاش هزینه کند. اما ساخت موزه هر بار به دلیل وجود برخی مشکلات از جمله جابه جایی مسوولان و بروکراسی اداری و تغییر چهار شهردار تهران در این مدت مسکوت ماند تا اینکه روز گذشته قرارداد واگذاری حق بهره برداری از زمین موزه ابلاغ شد.
«تکتم نعیمی» درباره آخرین مراحل راه اندازی موزه ایران درودی به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری شبستان گفت: طبعا اول از همه گرفتن مجوز های ساخت و تشکیل پرونده است که ما امیدواریم شهرداری منطقه 6 و آقای بهدارپور شهردار منطقه 6 که الان عضو هیات امنای بنیاد ایران درودی شدند این کار با سرعت بیشتری انجام شود .
«مدیر برنامههای ایران درودی و عضو هیات امنا و مدیره بنیاد ایران درودی» در پاسخ به این سئوال که «ساخت موزه ایران درودی از چه زمانی آغاز می شود»؟ گفت: به طور طبیعی تشکیل پرونده و گرفتن مجوز ساخت یک ماه طول می کشد ولی چون پروسه اداری شهرداری است دست ما نیست که زمان مشخصی را برای آن تعیین کنیم .
«تکتم نعیمی» در پاسخ به این سئوال که قول ساخت موزه ایران درودی به این هنرمند اسفند ماه سال 94 از سوی شهردار وقت داده شد آیا هنوز باید بیشتر از 2 سال و 9 ماه منتظر باشند تا ساخته شود، چنین پاسخ داد: کار در مراحل اجرایی است، تا الان در پروسه اداری و موافقت ها بود ممکن بود جابجا شدن شهردار و تغییرات بر پرونده اثر بگذارند ؛ الان مراحل اداری گذشته است و وارد فاز اجرایی شده است و پروسه اجرایی باید از چندین جا استعلام بشود شهرسازی و جاهای متعدد باید مجوز ساخت صادر شود.
وی افزود: درویش به ما گفتند موزه یکساله ساخته می شود البته نقشه موزه را به ما دادند ولی به عنوان یک متخصص ساخت این را گفتند، ولی با شرایط کشور و وضعیتی که هست خیلی قابل پیش بینی نیست که پروسه ساخت یک زمین 700 متری که در 4 طبقه ساخته می شود و بالای 2هزار 500 متر زیر بنا می شود چقدر زمان می برد.
مدیر برنامههای ایران درودی و عضو هیات امنا و مدیره بنیاد ایران درودی ابراز امیدواری کرد: امیدوارم موزه این هنرمند در کوتاهترین زمان ممکن ساخته شود و مسئله مهم سلامتی خانم درودی است که آرزو داشتند این موزه راه اندازی شود و شهرداری نزدیک سه سال وقتشان را گرفتند.
نظر شما