فرهنگ مدارای اجتماعی را در خوزستان تقویت کنیم

کریمی کیا، با بیان اینکه باید برای حوزه های فرهنگی و اجتماعی برنامه و مدیریت صحیحی داشته باشیم، گفت: باید فرهنگ مدارای اجتماعی را در استان تقویت کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمدصادق کریمی کیا»، امروز (چهارشنبه 28 آبان) در جلسه شورای فرهنگ عمومی خوزستان که در استانداری برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه عمرانی و زیرساختی در استان جلسات متعددی برگزار می شود و وقت بسیاری از مدیریت ارشد استان و کشور برای این مباحث گرفته می شود ولی در حوزه فرهنگی و اجتماعی نیاز بیشتری وجود دارد.

 

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خوزستان، شورای فرهنگ عمومی را یکی از جلساتی دانست که می تواند در امر سیاستگذاری در حوزه مدیریت مسائل فرهنگی و اجتمای استان و کشور تاثیرگذار باشد.

 

وی به بحث برگزاری کارگاه های آموزشی آسیب های اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: بیش از 2 سال است که مسائل فرهنگی و اجتماعی توسط شخص مقام معظم رهبری مدیریت و سیاستگذاری می شود و این امر اهمیت و ضرورت کار در حوزه های فرهنگی و اجتماعی را نشان می دهد.

 

کریمی کیا، اضافه کرد: انتظار می رود در استان هایی همچون خوزستان که هم به لحاظ استرتژی بودن و هم مسائل فرهنگی و اجتماعی مهم هستند، با امکانی که به وجود آمده را با پشتیبانی که از مرکز داریم، بتوانیم اوضاع بهتری را در حوزه اجتماعی و فرهنگی رقم بزنیم.

 

وی برگزاری هفته های فرهنگی در شهرستان ها را یکی از اقدامات مطلوب در راستای بحث نشاط اجتماعی و فرهنگی دانست و تصریح کرد: باید برای حوزه های فرهنگی و اجتماعی برنامه و مدیریت صحیحی داشته باشیم؛ نبود برنامه ممکن است این فضا را در اختیار کسانی قرار دهد که به لحاظ شرعی و قانونی برای ما مشکل ساز شوند و متناسب با فرهنگ و سبک زندگی ایرانی و اسلامی نباشد.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود، به موضوع خشونت در استان اشاره کرد و یاد آور شد: در خوزستان تمایل به رفتارهای خشونت آمیز بالاست و از جمله استان هایی هستیم که مشکلاتی در این حوزه داریم از این رو باید حتما فرهنگ مدارای اجتماعی را در استان تقویت کنیم.

 

مدیرکل امور اجتماعی استانداری خوزستان، با بیان اینکه مدارای اجتماعی حاصل رفتار متمدنانه و شهروندی است که باید روی آن وقت گذاشته شود، ابراز کرد: خوزستان در موضوع طلاق جزء استان های میانه کشور است.

 

وی به شیوع و افزایش مصرف مواد در استان اشاره کرد و گفت: در حوزه اعتیاد متاسفانه در دو سال گذشته در کشور دارای رتبه هستیم و این به خاطر تغییر در ترانزیت مواد به کشورهای همسایه است و نتوانستیم برنامه مدونی در حوزه ترک اعتیاد و جلوگیری از سوء مصرف مواد مخدر در استان ارائه دهیم.

 

کریمی کیا، به موضوع مناطق حاشیه نشین در استان اشاره کرد و افزود: در این حوزه استانداری با جدیت ورود کرده و در حال حاضر در هشت منطقه دفاتر توسعه محلی تاسیس شده و در حال راه اندازی این دفاتر در چهار منطقه دیگر هستیم.

 

وی خاطر نشان کرد: ورود ما به مناطق حاشیه کاملا جدی و عملیاتی است ولی کار بسیار سنگین و سخت است؛ عقب ماندگی ها و انباشتگی مطالبات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی در این مناطق بسیار بالاست که امیدواریم بتوانیم با کمک دفاتر محلی و برنامه ریزی این مشکلات را مرتفع کنیم.

 

وی با بیان اینکه در بحث تکدی گری استان حادی نیستیم و در حال ساماندهی در این بخش هستیم، اضافه کرد: پرداختن به مشکلات فرهنگی و اجتماعی در استان نیازمند برنامه بلندمدت است و با چند جلسه حل نمی شود؛ کسی نمی تواند ادعا کند آسیب های اجتماعی به صفر می رسد ولی می توان با مدیریت صحیح در کاهش آنها تلاش کنیم.

 

کد خبر 749454

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha