تلاش در حوزه پژوهش لازمه تقویت مرجعیت علمی طلاب است

مدیرحوزه های علمیه خواهران استان زنجان گفت: فعالیت های پژوهشی در تمام عرصه های زندگی یک ضرورت اجتناب ناپذیر و راهبردی است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام بلال محمدی، امروز 11 دی در آیین اختتامیه دومین جشنواره علامه حلی استان اظهار کرد: فعالیت های پژوهشی در تمام عرصه های زندگی یک ضرورت اجتناب ناپذیر و راهبردی است.

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان زنجان با اشاره به اینکه هیچ تلاشی به اهمیت و تراز کار علمی و پژوهشی نمی رسد، گفت: بهره مندی همه ما از نعمت اسلام و فرهنگ متعالی آن در گرو آثار قلمی و پژوهشی عالمان دین است.

 

به گفته وی بالندگی اسلام و روزآمدی و همراهی مقتضیات و تغییر بشر در گرو کار مستمر و علمی پژوهشی است.

 

این مقام مسئول ادامه داد: حضور در  حرکت پرشتاب علمی و رسیدن به درجات بالا در گرو پژوهش، کار علمی، عقلانیت و استدلال است.

 

مدیر حوزه های علمیه خواهران استان زنجان به روایتی از حضرت علی(علیه السلام) اشاره کرد و افزود: به فرموده ایشان قدرتی ارزشمند است که برآمده از حجت، دلیل، عقلانیت و کار علمی باشد و هیچ قدرت دیگری جای آن را نمی گیرد؛ قدرت علمی با استدلال می تواند اثرگذار و ماندگار باشد.

 

به گفته وی آمریکا در دنیا بالاترین قدرت را به لحاظ سخت افزاری و قدرت نرم دارد ولی هیچ جای دنیا نتوانسته این قدرت را به نفوذ تبدیل کند و بین ملت ها و کشورها اثرگزار باشد و اینکه ترامپ خود اعتراف کرد در خاورمینانه هزینه کردیم و آورده ای نداشت.

 

حجت الاسلام محمدی افزود: این موضوع نشان می دهد قدرت امریکا در بین ملت تبدیل به نفوذ نشده است از اینرو به عراق با چراع خاموش می آید و برمی گردد.

 

این مقام مسئول با اشاره به اینکه این قدرت علمی است که می تواند تبدیل به نفوذ شود و در دل ها جای بگیرد، افزود: حوزوی ها بایستی تلاش کنند تا به مرجعیت علمی برسند تا در زمینه های مرتبط محل رجوع دینداران شوند.

 

وی ادامه داد: روشن‌ترین مصداق وظیفه‌مندی و ادای تکلیف و پرداخت زکات آنچه در اختیار داریم و افتخار طلبگی و سربازی امام عصر(عج)؛ انجام کار پژوهشی است.

 

به گفته حجت الاسلام محمدی، توفیق استفاده از فرصت‌ها و بهره مندی از آورده مضاعف در دنیا و آخرت، روزآمدی و ماندگاری در گرو کار علمی و پژوهشی است.

کد خبر 753167

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha