به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خمینیشهر ، «حجتالاسلام سید محمدصادق ابطحی» شامگاه گذشته در نشست روشنگری که به مناسبت دهه بصیرت در جمع بسیجیان و خانواده شهدا گفت: در هر زمانی پرچم تغییری نمیکند بلکه پرچمدار تغییر میکند، در زمان امام راحل پرچمی که برافراشته شد و ۸سال آن دفاع مقدس بود امروز به دست امام خامنهای است و جبهه مقابل پرچمی بود که به دست صدام بود که امروز به دست آمریکاست.
جانشین سابق نمایندگی ولیفقیه در هوافضای سپاه تصریح کرد: امروز جبهه تقابل حق و باطل است و باید بتوان تشخیص داد در کدام جبهه قرار داریم، باید بصیرت داشته و زیر پرچم توحید حرکت کرده و در جبهه حق استقامت کنیم.
وی با اشاره به اینکه اگر فتنهای به وجود آمد نباید دچار شک و تردید شد و باید با بصیرت راه شناسایی کرد، افزود: خاصیت فتنه خلط حق و باطل است و فقط با بصیرت و آگاهی میتوان سره را از ناسره تشخیص داد.
حجتالاسلام ابطحی خاطرنشان کرد: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران در همان اوایل وقتی دو جبهه حق و باطل درگیر شدند دشمن کودتاهای بسیاری به وجود آورد، جدایی قوم عرب و ترکمن و کُرد و... از یکدیگر را طراحی کرد و تفرقه و دشمنی به وجود آورد.
کارشناس مسائل سیاسی یادآور شد: برای ملت ایران در دوران دفاع مقدس که یکتنه بدون تجهیزات و کمبود نیروی انسانی در برابر دشمنی که با همه امکانات و توان نظامی خود حمله کرد ارزشمند است، اما امروزه برخیها در کشور وکیل مدافع صدام شدهاند و به مجاهدین جبهه جهاد و مبارزه میتازند و درصحنه سیاسی کشور در قصه کربلای۴ فتنهگری میکنند درحالیکه آن زمان با مظلومیت تمام جنگیدیم.
کارشناس مسائل دینی با بیان اینکه دشمن در جنگ سخت به نتیجه نرسید و حربهاش را به جنگ نرم تغییر داد، تصریح کرد: جنگ نرم شرایطش و تلفاتش بیشتر از جنگ سخت است در جنگ سخت جوانان جان خود را تقدیم اسلام کردند و نامشان جاودانه است، اما در جنگ نرم افراد معتاد یا به انحراف کشیده میشوند و مایه شرمندگی و سرافکندگی میشوند.
وی با بیان اینکه دشمن امیدوار بود بحث تهاجم فرهنگی، انقلاب را از پای در میآورد به سخنان رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: بچههای دهه هفتاد در اوج فشار فرهنگی قرار داشتند و شهدای مظلوم مدافع حرم از همین افراد هستند و این رویکرد انقلاب فرهنگی بود.
ابطحی با اشاره به اینکه دشمن در سال78 فتنه کوی دانشگاه را طراحی کرد که بسیج به میدان آمد و فتنه را مانند یک دستمال مچاله کرد و به زبالهدان انداخت، ادامه داد: دشمن مجدد برای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران نقشه کشید و فتنه بزرگتری را در سال۸۸ به وجود آورد که بسیاری از خواص گرفتار آن شدند.
وی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب ابراز کرد: مردم در فتنه۸۸ بصیرتر و جلوتر از خواص جامعه بودند و مردم متوجه شدند انتخابات بهانه است و اصل نظام نشانه رفته و ارزشهای نظام مدنظر است.
استاد حوزههای علمیه اصفهان با تأکید بر اینکه نهم دیماه اوج بصیرت مردم بود که میتوان روز تجدید بیعت مردم با ولایت و شهیدان و تزریق خون تازه بر پیکر نظام انقلاب اسلامی، تفسیر کرد، افزود: در فتنه88 نقابها از چهره افتاد و حماسه عظیم 9دی به وقوع پیوست که به تعبیری یک حماسه بود و مردم بهصورت خودجوش حرکت کردند.
وی اذعان کرد: همان افرادی که در فتنه۸۸ به دشمن گرا میدادند فکر کردند که اگر از انقلاب مخملی نتیجه نگرفتند، فشارهای اقتصادی را بر نظام بیشتر کنند و تحریمها افزایش یابد میتواند کمر نظام را بشکند که باید به آنها بگوییم کور خواندهاید.
نماینده سابق ولیفقیه در ستاد پدافند نیروی هوافضای سپاه با اشاره به اینکه برخی در سخنرانیها میگفتند که هم اقتصاد باید بچرخد هم سانتریفیوژها و باید به سراغ کدخدا رفت که از خدا بریدند و نتیجهاش را هم دیدند، ادامه داد: اخیراً آقای ظریف مطلبی را عنوان کردند که هدف برجام اقتصادی نبود، مگر رهبری آن زمان اعلام نکردند اگر قرار است مذاکره کنیم فقط برای رفع تحریمهاست و اگر قرار است تحریمها باقی بماند برای چه باید مذاکره کنیم؟
وی با بیان اینکه ۱۹هزار چرخ سانتریفیوژی که میچرخید طبق مذاکرات دولت آنها را به ۱۴هزار چرخ کاهش داد و رهبر معظم انقلاب همان زمان فرمودند اینها قابل اعتماد نیستند رییس جمهور امریکا باید تعهد بدهد، اما دولتمردان فریب خوردند، افزود: زمانه کنونی مانند جنگ صفین است که نادانها حضرت علی را تحتفشار قرار دادند و اکنون نیز عدهای نادان میگویند رهبری مقصر است، کسانی که خائن به انقلاب و شهدا هستند بدانند سیلی محکمی از شهدا خواهند خورد ./
نظر شما