به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری سوره مهر، این کتاب جلد شانزدهم از مجموعه « قصه فرماندهان » تولید دفتر ادبیات و هنر مقاومت حوزه هنری است که در 16 بخش زندگی شهید ستاری در دوران های مختلف روایت کرده است.
«نغمه های آسمانی ، عطش یادگیری ، قرص نان ، قدرت اراده ، کتاب یا لباس نو ، رویای دستیافتنی و... » عنوان بخش هایی از کتاب هستند. کتاب از شروع تولد شهید تا زمان شهادتش به رشته تحریر درآمده است.
نویسنده تلاش دارد در سراسر کتاب بدون افتادن در دام کلیشه و شعار، نبوغ و نخبگی شهید ستاری را در داستان جاری سازد. ایثار و از خودگذشتگی شهید ستاری در هشتمین بخش از کتاب به شکل جالبی متبلور شده است.
در قسمتی از کتاب این گونه آمده است: «شهید منصور ستاری در طول جنگ با طرحها و نقشههای هوشمندانه و مؤثر خود، سهم بزرگی در پیروزی رزمندگان اسلام داشت. در دوران پس از جنگ نیز با وجود تحریمهای نظامی، کار بازسازی هواپیماها، هلیکوپترها و تجهیزات مهم و ضروری نیروی هوایی را سر و سامان داد ودر کنار آن همچون پدری دلسوز به حل تنگناهای مادی و معنوی پرسنل خود پرداخت.
سرهنگ ستاری با استقامت روحی و پایداری در مقابل کمبودها، طرحهای فراوانی را به اجرا درآورد. تکمیل و تجهیز کادر آموزشی دانشکدة خلبانی و تأسیس دانشکدة پرواز از جمله طرحهای مهم او برای خودکفایی کشور بود...»
گفتنی است در مجموعه قصه فرماندهان کتابهایی بر اساس زندگی فرماندهانی همچون شهید یوسف کلاهدوز، شهید حسن آبشناسان، شهید علیرضا موحد دانش، شهید محمد جهان آرا، شهید داوود کریمی، شهید حسن باقری، شهید مصطفی چمران، شهید حسین خرازی، شهید عباس بابایی، شهید ابراهیم همت و ... برای نوجوانان منتشر شده است.
نظر شما