به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، حجت الاسلام محمدحسین توانایی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور یک نهاد عمومی غیردولتی است، گفت: وظایف این ستاد در ماده 16 قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر آمده است.
معاون نظارت و بازرسی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه آیت الله صدیقی امام جمعه موقت تهران به عنوان رئیس ستاد و حجت الاسلام محبی به عنوان دبیرستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور فعالیت می کنند، گفت: ائمه جمعه در استان ها هم به عنوان رئوسای شوراهای امر به معروف و نهی از منکر حضور دارند.
وی با یادآوری اینکه شوراهای امربه معروف و نهی از منکر در تمام دستگاه های اجرایی، اصناف و مساجد فعال هستند، گفت: از طریق این شوراها دستورالعمل های ابلاغی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور اجرایی می شود.
این مقام مسئول با یادآوری اینکه از طریق این شوراها در دستگاه های اجرایی تخلفات و منکرات سازمان مورد بررسی قرار می گیرد، تصریح کرد: پس از شناسایی معروفات و منکرات سازمانی با سازوکارهای موجود معروفات تقویت و منکرات کاهش داده می شود.
معاون نظارت و بازرسی ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور یکی دیگر از وظایف این شوراها را برگزاری دوره های آموزشی و راهکارهای امر به معروف و نهی از منکر خواند و ادامه داد: از طریق این دوره های آموزشی تلاش می شود تا تخلفات اداری بدون ورود حراست و سایر نهادهای نظارتی از طریق تذکر برادرانه حل و فصل شود.
حجت الاسلام توانایی با اشاره به فعالیت گروه های طلایه داران (آمران به معروف و ناهیان از منکر در بین عموم مردم)، یاران (آمران به معروف و ناهیان از منکر در ادارات) و یادآوران (آمران به معروف و ناهیان از منکر در آموزش و پرورش) خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه این گروه ها در گروه طلایه داران تجمیع شده است.
به گفته وی، در حال حاضر 100 هزار نفر به صورت طلایه داران در سامانه امین ثبت نام شده اند تا ماموریت های ستاد امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه عملیاتی کنند.
نظر شما