به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «محمد رحیم شهریاری» امروز (17 دی) در کارگروه تخصصی امداد و نجات و آموزش همگانی خراسان جنوبی اظهار کرد: یکی از چالش های پیش رو در حوادث شرح وظایف عمومی و تخصصی دستگاهها است که تاکنون شفاف تبیین نشده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی با تاکید بر اینکه اکنون شرح وظایف دستگاه های عضو کارگروه امداد و نجات احصاء و تدوین شده است، گفت: این شرح وظایف پس از تایید اعضاء کارگروه به مدیریت بحران استانداری ارسال می شود.
شهریاری با اشاره به اینکه تعیین و جانمایی سایت های اسکان اضطراری یک امر ضروری است، افزود: این مهم یکی از چالش های پیش رو در زمان حادثه خواهد بود که دستگاه های ذیربط در این خصوص هماکنون باید تدبیر کنند.
وی ادامه داد: طراحی و ساخت ایستگاههای امداد اضطراری بین راهی برای فرود بالگردهای امدادی یکی دیگر از مباحثی است که باید پیگیری شود و اداره راهداری و مسکن و راه و شهرسازی در این زمینه مکانی را پیشنهاد دهند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی به تدوین چرخه مدیریت بحران ویژه حوادث بومی استان (خطرات شتر) اشاره و افزود: متاسفانه تعداد بسیاری از مردم به خاطر شترهایی بیساربان که آنها را درحاشیه جادهها رها میکنند دچار آسیب شدند و این امر یکی از چالش هایی است که سالها روی آن بحث شده اما تاکنون به نتیجه مشخصی نرسیده لذا باید با جدیت بیشتری به این امر پرداخته و راهکاری برای رفع این چالش ارائه شود.
شهریاری بیان کرد: راهکارهای از جمله نصب شبرنگ روی بدن شتران و فنس و سیم خاردار کشی در کنار جاده وجود دارد اما این راهکارهای برای حل مشکل کافی نیست بلکه باید الزام قانونی برای این حل مسئله باشد.
گفتنی است در این جلسه شرح وظایف دستگاه های عضو کارگروه امداد و نجات مصوب شده و همچنین برای پیگیری و رفع معضل حوادث جاده ای مرتبط با برخورد خودروها با شترها مقرر شد کمیته کارشناسی مشترکی با حضور جهادکشاورزی، پلیس راه، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، محیط زیست، اداره کل امور عشایری، نماینده دادستان، نماینده مدیریت بحران استانداری، نماینده شترداران، نماینده بیمه و صدا و سیمای استان طی هفته آینده برگزار شود.
نظر شما