تعداد کانون های مساجد در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی افزایش ۳ برابری داشت

مسجد جامعی با بیان اینکه آیت الله هاشمی رفسنجانی در دو دوره قبل و بعد از انقلاب در فرهنگ حضور قابل توجهی داشت، گفت: تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز از ۲۱۳ کانون قریب به سه برابر افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان، «احمد مسجد جامعی» در دومین سالگرد آیت الله هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه وی از شخصیت های موثر در نظام اسلامی بود، گفت: در بسیاری از اجلاس ها در مورد تفکر و شخصیت هاشمی رفسنجانی در گسترش اقتصاد و زیر ساخت های صنعتی سخن گفته شده است اما در مورد حضور وی در عرصه فرهنگ کمتر سخن گفته شده است.

 


عضوشورای شهر تهران افزود: حضور هاشمی رفسنجانی در دو دوره قبل و بعد از انقلاب در فرهنگ حضور قابل توجهی داشته است و بعد از انقلاب نیز در جایگاه های همچون ریاست مجلس شورای اسلامی، رییس جمهوری، ریاست مجلس خبرگان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز دارای دستاوردهای زیادی است.

 


مسجد جامعی اظهار کرد: هاشمی رفسنجانی همواره در طول سال های انقلاب اسلامی با حضور در انتخابات های مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری در ادوار مختلف خود را در معرض رای مردم قرار می داد.

 


وی ادامه داد: هاشمی رفسنجانی به مردم سالاری پای بند بود و اعتقاد داشت. وی ۱۴ بار خود را در معرض رای مردم قرار داد و بارها موفق شد از مردم رای اعتماد بگیرد و البته گاها موفق نبود، و در طول نظام اسلامی کمتر کسی مانند هاشمی رفسنجانی خود را در معرض انتخاب  مردم قرار داده است.

 

وزیر سابق ارشاد با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی به خوبی جهان و زمانه خود می شناخت، افزود: هاشمی رفسنجانی به نیازهای زمانه خود پاسخ داده بود و در نگاه به موضوع فلسطین به دور از یهود ستیزی و نژاد پرستی نگاه می کرد و نگاهی کاملا آزاد داشت.

 


وی اظهار کرد: هاشمی رفسنجانی دارای یک فکر منسجم و ساختار قاعده مند بود و با تجربه و دانش جدید الگوی بومی را از دل تاریخ برای بشریت و مردم سرزمین خود استخراج کرد.

 


وی راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی را از جمله دیدگاههای فرهنگی هاشمی رفسنجانی خواند و افزود: با راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی از روند مهاجرت جوانان به خارج جلوگیری شد و از ظرفیت های علمی به نحو مطلوب استفاده کرد.

 

وی با اشاره به دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی یادآور شد: در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی نسل جوانانی که به دنبال کتاب و کتابخوانی، سینما و تئاتر بودند افزایش یافت.

 

مسجد جامعی تصریح کرد: در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی تعداد کتابخانه ها به دو برابر افزایش یافت و از ۷ هزار و ۷۰۰ به ۱۵ هزار کتابخانه افزایش یافت آثار صوتی سه برابر بیشتر از گذشته شد و تعداد کانون های فرهنگی هنری مساجد نیز از ۲۱۳ کانون قریب به سه برابر افزایش یافت.

 

عضو کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر گفت: موزه و نمایشگاه قرآن محصول نگاه آیت الله هاشمی رفسنجانی بود و تمام پایان نامه های قرآنی و پژوهش های در این امر در موزه قرآن هر ساله جمع آوری شد.

 

وی گفت: در دوران ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی اولین روزنامه رنگی همشهری به چاپ رسید و عناوین مطبوعات از ۳۰۰ عنوان به ۱۰۵۳ عنوان رسید. هاشمی رفسنجانی با قلم آشنا بود و درد ممیزی را می شناخت و تجربه اهل قلم را تجربه کرده بود ودعتقد بود مسئله فرهنگ چیزی نیست که در اختیار دولت باشد.

 


مسجد جامعی گفت: زمان درگذشت هاشمی رفسنجانی با امیر کبیر همپوشانی داشت و کنگره فردوسی ایران شناسی بعد از انقلاب با پیگیری هاشمی رفسنجانی انجام شد./

 

 

 

کد خبر 755600

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha