به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان،«امیر یوسفی» عصر امروز( شنبه ۲۲ دی) در میزگرد تخصصی« انتظار صنعت، حمایت، تدبیر و امید»که در آستانه سفر کاروان دولت تدبیر و امید به استان گلستان با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، با اشاره به نادیده گرفته شدن خانه صنعت، معدن و تجارت استان گلستان اظهار کرد: خانه صنعت با توجه به نقش آفرینی در حوزه صنعت و مشکلاتی که در این بخش وجود دارد تاثیرگذار است و در این حوزه علامت سوال وجود دارد که چرا دیده نمیشود.
عضو هیئت رئیسه خانه صنعت معدن و تجارت گلستان ادامه داد: صنایع تبدیلی میتواند به استان گلستان کمک کند و یکی از معضلات برای استان بیکاری است و متاسفانه در استان نیروی کارگری زیادی داریم که به استان مازندران برای اشتغال میروند.
یوسفی یادآور شد: ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی مثل یک مسکن است و با مسکن تا کی میتوانیم صنعت را سرپا نگاه داریم ما میخواهیم در صنعت صادرات کنیم و رقابت کنیم و این موضوع مستلزم حمایت از صنعتگران است.
وی با بیان اینکه کشوری مثل ترکیه از صنعتگران حمایت میکند و لذا شاهد پیشرفت این کشور هستیم، تاکید کرد: ولی در کشور ما متاسفانه حمایتی از صنعتگران وجود ندارد.
عضو هیئت رئیسه خانه صنعت معدن و تجارت گلستان یادآور شد: اگر بخواهیم در صنعت استان گلستان دگرگونی ایجاد کنیم باید نگاه مسئولان به صنعت نگاه حمایتی داشته باشند و اگر میگویند استان ما کشاورزی است صنعت کشاورزی باید در این استان توسعه یابد ولی متاسفانه شاهد بودیم که در سال گذشته تولید کنندگان بخش کشاورزی با بحران فروش محصول کشاورزان روبه رو شدند.
یوسفی با بیان اینکه به حضور رئیس جمهور در استان گلستان اشاره کرد و افزود: با توجه به محرومیت استان گلستان و اینکه در استان ما ظرفیت صنعت بیشتر در بخش کشاورزی دیده شده دولت در حوزه معافیت مالیاتی میتواند به صنعتگران استان کمک کند.
وی با بیان اینکه شهرکهای صنعتی که در استان از مرکز استانها بیش از 30 کیلومتر فاصله دارند مشمول معافیت مالیاتی میشوند، افزود: یکی از درخواستهای صنعتگران معافیت مالیاتی برای تمامی شهرکهای صنعتی استان گلستان است و این موضوع میتواند به بهبود وضعیت صنعت استان کمک کند.
عضو هیئت مدیره خانه صنعت استان گلستان یادآور شد: با توجه به اینکه صنعت ما در کل کشور حال روز خوبی ندارد و نیاز به این دارد که یک سری از نگاههای مسئولان به صنعت تغییر پیدا کند و با توجه به چهل سالگی انقلاب اسلامی و تغییر و تحولات صنعت برای حفظ صنعتگران و صنعت و برای کسانی که در این بخش سرمایهگذاری کردند باید دولت شرایط بهتری را در نظر بگیرد.
یوسفی گفت: استان گلستان ظرفیت خوبی در حوزه کشاورزی دارد و از امکانات این بخش میتوانیم برای ارزش افزوده استان بهره بگیریم و با صنایع تبدیلی به درآمد و اشتغال استان کمک کنیم.
وی یادآور شد: درآمد اصلی مردم از بخش کشاورزی در استان است و کشاورزان ما در استان به عنوان خورد مالکی هستند و این موضوع سبب شده که نتوانیم درآمد خوبی را در استان به وجود بیاوریم.
این عضو هیئت رئیسه خانه صنعت استان گلستان تاکید کرد: در تولید گندم استان گلستان رتبه دوم را دارد ولی فرآوری آن در داخل استان اتفاق نیفتاده، گندم استان گلستان گلوتن بالا دارد ولی قیمت خرید گندم ما در استان با استانهای دیگر یکسان است و دولت باید به این موضوعات توجه کند.
یوسفی با بیان اینکه در کشور و استان در بخش کشاورزی نتوانستیم رشد لازم را بدست بیاوریم، افزود: این یک مشکلات اساسی بوده که بعد از انقلاب نیز ادامه داشته و پس از آن نگاه ویژه برای کشاورزی اتفاق نیفتاده است.
وی تاکید کرد: روزگاری گلستان سرزمین طلای سفید بود و اشتغال زیادی را فراهم میکرد و امروز چه شد، کارخانههای ما از چرخ تولید خارج شدند چرا که نتوانستیم زیرساختهای آن را حفظ کنیم.
نظر شما