به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک دکتر علی اکبر کریمی امروز سه شنبه (۲۵دی) در دیدار با مدیر کل فنی و حرفه ای استان مرکزی با اشاره به اهمیت آموزش های فنی و حرفهای گفت: مقوله مهارت آموزی که عمدتاً در سازمان فنی و حرفهای دنبال میشود یکی از نیازهای ضروری و حیاتی در شرایط کنونی کشور است.
نماینده مردم اراک،خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما کشوری هستیم که در انواع رشته های تولیدی و خدماتی تنوع زیادی داریم ، افزود: این شبکه عظیم فعالیت های تولیدی و خدماتی نیاز به عناصر ماهر و آشنا به کار دارد.
وی خاطر نشان کرد: این در حالی است که آموزش های رسمی در کشور چه آموزش و پرورش و چه دانشگاه ها نتوانستند نیاز بازار کار را برطرف و نیروهای ماهری که نیاز بازار کار است تامین کنند.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه در قانون برنامه پنجم توسعه بر لزوم تدوین بسته های سیاستی جامع برای آموزش فنی و حرفهای تاکید شده است، افزود: در سیاست های کلی ابلاغی کشور هم این موضوع مورد تاکید قرار گرفته است.
سرمایهگذاری برای نیروی انسانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان مرکزی در این دیدار یکی از مشکلات کشور در بحث اشتغالزایی را فقر مهارت دانست و گفت: اگر فرهنگ مهارتآموزی در کشور ترویج شود بسیاری از مشکلات کشور رفع خواهد شد.
سعید رضا شاهمحمدی با اشاره به اینکه آموزش مهارتها در کشور از 2 کانال رسمی و غیررسمی انجام میگیرد، افزود: متولی آموزش رسمی آموزش و پرورش و دانشگاهها هستند، اما همواره با طرح بحث آموزش بعد غیررسمی آن و فنی و حرفهای مغفول میماند در حالی که آموزشهای فنی و حرفهای نسبت به آموزشهای رسمی امتیاز بیشتری به همراه دارد.
این مقام مسئول اضافه کرد: آموزشهای ضمن خدمت، آموزشهای جهادگونه، آموزشهای بسیجیوار، کپسولی، آموزشهای حضوری، نیمهحضوری، مجازی، پروژهمحور، همایشی، آموزش در صنایع و اصناف به صورت دولتی و خصوصی از جمله طرحهای آموزشی فنیوحرفهای است.
وی بیان کرد: این آموزشها از طریق مراکز ثابت دولتی، روستاییان، آموزش دانشجویان و دانشگاهیان انجام میگیرد و در حال حاضر 21 مرکز ثابت دولتی، 13 مرکز جوارکارگاهی، 59 مرکز جوار شهری و ... ارائه میشود.
نظر شما