اربابان جنگ ثروتمندتر شده اند

«موسسه تحقیقاتی صلح بین المللی استکهلم» در گزارشی نوشت که کارخانه های تسلیحاتی آمریکا بخش بزرگی از تجارت جهانی سلاح را به انحصار خود در آورده اند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «راشاتودی»، «موسسه تحقیقاتی صلح بین المللی استکهلم» در گزارشی نوشت که کارخانه های تسلیحاتی آمریکا بخش بزرگی از تجارت جهانی سلاح را به انحصار خود در آورده اند.

بر اساس این گزارش،فروش سلاح ها و تجهیزات نظامی از سوی اربابان جنگ در جهان به 398.2 میلیارد دلار در سال 2017 میلادی رسید که در 15 سال گذشته 44 درصد رشد داشته است.

در این گزارش نام 9 شرکت بزرگ فروش اسلحه در دنیا آورده شده است که بخش عمده آن متعلق به ایالات متحده آمریکا است.

لاکهید مارتین

این شرکت آمریکایی در سال 2017 میلادی سلاح هایی به ارزش 44.9 میلیارد دلار به فروش رسانده و دارای رشد 8.3 درصدی نسبت به سال پیش از آن بوده است.این غول تسلیحاتی که در «بستدا» واقع شده،اولین تولید کننده سلاح در جهان بر اساس فروش آن است.

 

بوئینگ

غول هوا و فضای آمریکا در سال 2017 میلادی 26.9 میلیارد دلار فروش تسلیحات نظامی در جهان داشت.

ریتیون

کارخانه تولید کننده تسلیحات ریتیون در آمریکا،بزرگ ترین تولید کننده سیستم های دفاع موشکی در جهان است.ریتیون در سال 2017 میلادی افزایش دو درصدی در فروش تسلیحات نسبت به سال 2016 میلادی داشت و 23.9 میلیارد دلار از این فروش به دست آورد.

سیستم های BAE

این تولید کننده سلاح بریتانیایی 22.9 میلیارد دلار فروش سلاح در سال 2017 داشت که نسبت به سال پیش از آن 3.3 درصد افزایش داشت.

بریتانیا در سال 2017 میلادی به طور کلی 35.7 میلیارد دلار سلاح به فروش رساند.

نورتروپ گرامان

این تولید کننده آمریکایی در سال 2017 میلادی،22.4 میلیارد دلار به فروش رساند.

جنرال داینامیکس

این شرکت تسلیحاتی واقع در ایالت ویرجینا 19.5 میلیارد دلار سلاح به جهان فروخت.تانک « M1 Abrams » این شرکت تقریبا در همه عملیات نظامی آمریکا در 40 سال گذشته مورد استفاده قرار گرفته است.

گروه ایرباس

دومین پیمانکار دفاعی بزرگ در اروپا است که سلاح های فروخته شده آن در سال 2017 میلادی معادل 11.3 میلیارد دلار ارزبابی شده است.

تالس

در سال 2017 میلادی ،این شرکت فرانسوی حدود 9 میلیارد دلار سلاح به فروش رساند.

تالس طیف بزرگی از تسلیحات دفاعی از خودروهای مسلح گرفته تا سیستم های دفاع موشکی را تولید می کند.

لئوناردو

این شرکت ایتالیایی هم سلاح هایی به ارزش 8.9 میلیارد دلار در سال 2017 به فروش رساند که 68 درصد از کل درآمد آن را تشکیل می دهد.

لئوناردو تجهیزاتی مانند بالگرد،موشک و هواپیماهای بدون سرنشین تولید می کند.

گفتنی است که بیشتر این شرکت های تسلیحاتی درآمد خود را از راه جنگ هایی که به ویژه در خاورمیانه به راه می افتد،کسب می کنند.

به همین دلیل است که این کشورها به ویژه آمریکا نه تنها تلاشی برای توقف جنگ ها در خاورمیانه مانند جنگ یمن انجام نمی دهند بلکه با فروش سلاح های خود به این جنگ ها دامن هم می زنند.

کد خبر 757938

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha