خبرگزاری شبستان، سرویس فرهنگی، مریم داوری: «سودابه امینی» در مورد هفتمین جشنواره ملی آفرینش گفت: جشنواره ملی آفرینش با هدف پرورش خلاقیت های هنری کودکان و نوجوانان در کشور برگزار می شود. این جشنواره که به صورت دوسالانه است، در پنج رشته خوشنویسی، سفالگری، عکاسی، نقاشی و هنرهای بوی سنتی برگزار می شود. گروه های سنی که در این جشنواره شرکت می کنند بین 4 تا 18 سال هستند و هر کدام از این گروه های سنی با خودشان مقایسه می شوند.
دبیر هفتمین جشنواره ملی آفرینش در مورد داوری این دوره از جشنواره ملی آفرینش عنوان کرد: آثار در دو مرحله استانی و کشوری داوری شد. در سطح کشوری، آثار توسط 15 داور یعنی پنج گروه مورد داوری و ارزیابی قرار گرفتند. آثآر جشنواره ملی آفرینش در سه سطح مورد تقدریر قرار گرفتند؛ یکی برگزیده اول، دیپلم افتخار و شایسته لوح تقدیر.
امینی تصریح کرد: در بین بچه هایی که در هفتمین جشنواره ملی آفرینش شرکت داشتند، سه نفر از اعضای سیار روستایی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بودند یعنی عضوهایی که در روستا زندگی می کنند به مرحله کشوری راه یافتند و این باعث افتخار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان است که استعداد های خود را از تمام مراکز و از سراسر ایران سنجیده و پیدا کرده است.
مدیرکل آفرینش های ادبی و هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با اشاره به حمایت از برگزیدگان هفتمین جشنواره ملی آفرینش بیان کرد: برای این اعضای برگزیده برنامه ریزی بلند مدت خواهیم داشت. در نظر داریم این برگزیدگان را عضو انجمن هنرهای تجسمی کنیم و همچنین با آنها ورکشاپ های ویژه ای خواهیم داشت. برای افراد برگزیده هفتمین جشنواره ملی آفرینش برنامه های بلند مدت حداقل بین 3تا 5 سال طراحی می کنیم.
این شاعر که کتابهایی همچون فرانک، تهمینه،قیامت قرمز،در فضای بی نشان، سیب حوا و زمهریر را نوشته است، خاطر نشان کرد: قاعدتا هدف ما ایجاد رقابت سالم هست. از سال آینده شاید جشنوراه ملی آفرینش را تبدیل به مهرواره کنیم و فقط استعداد یابی کنیم و کودکان و نوجوانان هنری در سطح کشور را شناسایی و پیدا کنیم. هدف این است که انجمن هنرهای تجسمی هم در سطح مربیان به توانمندی مربیان و کارشناسان بپردازند و هم در سطح اعضا به بحث توانمندی توجه داشته باشد.
دبیر هفتمین جشنواره ملی آفرینش عنوان کرد: از طرفی ما در این دوسالانه علاوه بر اینکه اعضای برگزیده مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را تقدیر می کنیم، مربیان آنها را نیز مورد تقدیر قرار می دهیم. معتقد هستم که کودکان و نوجوانان ما باید بیاموزند که به غیر از زبان گفتار و نوشتار ، زبان دیگری هم هست به نام تصویر و می توانند با افزایش سواد بصری خودشان و مهارتهایی که در زمینه هنر آفرینش و نماد پردازی دارند ، توانمندی های خود را در زمینه های هنری افزایش دهند. به هر حال برگزیدگان هفتمین جشنواره ملی آفرینش به حال خود رها نمی شوند و حتما در کارگاه های تخصصی شرکت داده خواهند شد.
گفتنی است، نمایشگاه آثار هفتمین جشنواره ملی آفرینش از ۷ تا ۲۲ بهمن در مرکز آفرینش های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب میزبان بازدیدکنندگان و علاقمندان است.
نظر شما