حجت الاسلام علیرضا احمدی، کارشناس مذهبی و پژوهشگر حوزه دین ضمن تبریک فرا رسیدن ایام الله دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در پاسخ به این سوال مبنی بر اینکه "بهترین راهکار صدور انقلاب چیست؟"، گفت: امروزه از منظر بین المللی و بخصوص در نظرگاه کشورهای اسلامی، جایگاه ایران رفیع و بی بدیل است و باید تلاش مضاعفی انجام پذیرد تا به عنوان یک جامعه الگو، ام القری جهان اسلام بودن خود را حفظ کند.
وی با بیان اینکه به نظر می رسد بهترین روش برای صدور انقلاب اسلامی، حفظ همین جایگاه است، گفت: در این مسیر، معرفی اسلام بسیار مهم است که در واقع، معرفی همان اسلام ناب محمدی(ص) بوده که در کلام امام خمینی(ره) و رهنمودهای مقام معظم رهبری مورد تأکید قرار گرفته است.
حجت الاسلام احمدی اظهارداشت: به فرموده مقام معظم رهبری "بوی خوش این پدیده رحمانی باید در دنیا پراکنده شود، ملت ها بفهمند که وظیفهشان چیست، ملت های مسلمان بدانند که هویتشان چگونه است و کجاست"، که در واقع بیداری جوامع مختلف دنیا و کشورهای اسلامی، مهمترین راه صدور انقلاب است.
مهم ترین دستاوردهای انقلاب در طول 40 سال در کدام حوزه ها درخشان تر است؟
وی بیان کرد: مقایسه امروز با دوره پهلوی در همه عرصهها نشاندهنده پیشرفت شگفتانگیزی است که به برکت انقلاب نصیب ملت ایران شده است.
این کارشناس مذهبی و پژوهشگر حوزه دین افزود: با این وصف، ترجیح پیشرفت ها در امور مختلف نسبت به یکدیگر امری سهل و آسان نیست، اما ناظر بر پاسخ قبلی، ایجاد بستر فکری مستعد جهت نیل به استقلال همه جانبه و مواضع روشن برای رفع سلطه بیگانه و دشمن از کشور و کیان انقلاب جلوه بیشتری می تواند از خود نشان دهد.
وی بیان داشت: استقلال، خیزگاه سایر پیشرفت ها است و پیشرفت در ابعاد گوناگون و حوزه های مختلف را تحت تاثیر قرار می دهد، ادعای نیل به استقلال و استحکام آن ذهن را بیشتر به آن معطوف می دارد.
با گذشت 40 سال از انقلاب اسلامی، مفاهیم ارزشی همچون عدالت، شایسته سالاری، ظلم ستیزی و ... آیا به اندازه مطلوب در جامعه دینی پیاده سازی شده است؟
مقام معظم رهبری فرایند تحقق انقلاب اسلامى را پنج مرحله می دانند که شامل "انقلاب اسلامى، تشکیل نظام اسلامى، تشكيل دولت اسلامى، تشكيل كشور اسلامى و تشكيل تمدن بين الملل اسلامى"، بیان می کند و در حال حاضر در مرحله تشكيل دولت اسلامى قرار داریم و برای تحقق آن مردم و مسئولان در همه قوا باید همگام و همسو برای رسیدن به آرمان های نظام که عدالت اجتماعی، سپردن مسئولیت ها به افراد کاردان و شایسته و مانند این ها است، تلاش کنند.
وی گفت: در راستای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی که از جمله آن ها توقع شریعت اسلام برای توجه به تکالیف دینی است، گام های بسیار مهم و اساسی برداشته شده ولی باید توجه داشت که رسیدن به قله های کمال و تحقق همه اهداف انقلاب، فرآیند طولانی است.
چرا دشمنان تلاش می کنند جشن 40 سالگی انقلاب را به کام مردم تلخ کنند؟
دشمنی آنان ریشه طولانی دارد، در طول تاریخ اینگونه بوده و الی آخرالدنیا همینگونه خواهد بود، حکومت ایران در قبل از انقلاب، حکومتی کاملا گوش به فرمان بود اما جمهوری اسلامی به حرف آمریکاییها گوش نمیدهد و آمریکاییها که حضور یک دولت مستقل را نپذیرفتهاند از ابتدا در حال دشمنی با انقلاب ایران هستند.
وی با اشاره به اینکه از دست دادن ایران برای آمریکا یک فاجعه بزرگ به حساب می آید، اظهارداشت: از طرفی گذاره ای که ما با اعتقاد به آن انقلاب کردیم با تفکر صهیونیزم و قدرت های حق ستیز مانند آمریکا در تقابل است و اسلام ناب که اعتقاد راسخ ماست، برای دشمن بسیار سخت و ثقیل است، چون اسلام ناب، همان اسلام قیام، اسلام حقجو، اسلام دشمن ستیز و اسلام مبارزه با ظلم است.
حجت الاسلام احمدی، مهم ترین عامل دشمنی با ایران اسلامی و ملت ایران را همین امر عنوان کرد و افزود: داشتن رتبه اول ایران در حوزه نفت و گاز، هم مرز بودن با خلیج فارس و آسیای میانه، محاسبات غلط، رعب و وحشتی که بیداری فزاینده ملت ها در دشمنان ایجاد کرده و مانند این ها نیز در اعمال دشمنی نسبت به ملت ایران تاثیرگذار است.
چه راهکاری داشته باشیم که توطئه دشمنان به نتیجه نرسد و توسعه بیشتری در حوزه های مختلف جامعه ایجاد شود؟
همه ملت ایران، از مردم تا مسئولین گرفته، باید دسیسه های دشمن را بشناسیم، و در راستای توطئه آنان به مقابله برخیزیم.
وی تلاش اصلی دشمن در دنیای امروز را ضربه زدن اقتصادی به ملت ایران خواند و خاطرنشان کرد: مردم باید در این حوزه از ولخرجی و زیاده روی در امور غیر ضروری پرهیز کنند و افرادی که صاحب نقدینگی هستند به تولید توجه بیشتری داشته باشند، همچنین از واردات کالاهایی که مشابه ایرانی دارد و یا مورد نیاز مردم نیست، خودداری کرده و به تولیدات داخلی اقبال بیشتری نشان دهند.
این کارشناس مذهبی و پژوهشگر حوزه دین در ادامه در خصوص وظایف مسئولان در این امر مهم، تصریح کرد: تصمیم گیری درست و قاطع برای رفع تنگناهای اقتصادی، حذف موانع رونق کار و فعالیت، مبارزه جدی و عملی با فساد اقتصادی، مبارزه عملی با اسراف و پرهیز از مخارج غیر ضروری، حمایت از بخش های تولیدی و به ویژه جوانان فعال در عرصه اقتصاد، از مهم ترین وظایف مسئولان در راستای جنگ اقتصادی دنیای امروز است.
حجت الاسلام احمدی افزود: نکته حائز اهمیت دیگر این است که مردم و مسئولان باید مواظب جنگ روانی معاندان باشند و آنچه را که دشمن طرح ریزی می کند به آن دامن نزنند.
نظر شما