به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، «علی اصحابی» امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه در تبریز اظهار داشت: تقویت صندوقهای خرد محلی برای تقویت تولید و استفاده از ظرفیت و منابع روستایی به عنوان ارکان تولید و اشتغال، از برنامههای مهم صندوق کارآفرینی امید است.
معاون صندوق کارآفرینی امید کشور از فعالیت یکهزار صندوق خرد زنان در روستاها با 42 هزار عضو خبر داد و گفت: با توجه به سیاستهای اخیر دولت که توجه به جامعه روستایی به ویژه ایجاد کسب و کارهای توسعه روستایی است، از محل اعتبارات یک و نیم میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی برای حمایت از واحدهای تولیدی در مناطق روستایی اختصاص یافته است.
معاون صندوق کارآفرینی امید کشور تصریح کرد: ایجاد فرهنگسازی برای جامعه روستایی در حوزه توسعه مدلهای نوین کسب و کار در روستاها از مهمترین برنامههای صندوق کارآفرینی امید کشور است که به دلایل فرهنگی و اجتماعی حاکم در روستاها از دشوارترین کارها محسوب میشود.
وی توسعه روستاها را در گرو مشارکت همه مدیران دولتی، بخش خصوصی، نخبگان و فارغالتحصیلان دانشگاهی بیان کرد و افزود: امروز باید روستاهای کشور به خط تولید محصولات مختلف تبدیل شود.
اصحابی خاطرنشان کرد: این صندوق سالانه 30 هزار تسهیلات اشتغالزایی پرداخت کرده و اعتبارات پرداختی صندوق کارآفرینی امید از 800 میلیارد تومان در سال 93 به یکهزار و 400 میلیارد تومان رسیده است و خوشبختانه با اعتماد متقابل این صندوق و گیرندگان خدمت، 98 درصد تسهیلات ارائه شده بازپرداخت شده است.
وی ادامه داد: این صندوق با هدف استعدادیابی و توانمندسازی جوامع روستایی و با شعار «روستاهای بدون بیکار» ظرفیتهای هر منطقه را شناسایی و متناسب با آنها به ارائه تسهیلات اشتغالزایی و توانمندسازی میپردازد.
اصحابی با بیان اینکه طی روزهای آینده 928 طرح اشتغالزایی با اشتغال 15 هزار و 200 نفر و با اعتبار یکهزار میلیارد تومان در کشور به بهرهبرداری میرسد، اظهار داشت: 70 درصد این تسهیلات مربوط به روستاها است.
معاون مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید توجه به جامعه حاشیهنشینی در شهرها را از دیگر سیاستهای این صندوق اعلام کرد و گفت: با توانمندسازی روستاها میزان حاشیهنشینی در کشور کاهش مییابد.
اصحابی با بیان اینکه در سالهای گذشته جامعه روستایی زیر 10 درصد از تسهیلات بانکی کشور را دریافت کردهاند، تصریح کرد: خوشبختانه 95 درصد تسهیلات صندوق کارآفرینی امید به جامعه روستایی و عشایری اختصاص یافته است.
همجنین محمد کریمزاده، سرپرست صندوق کارآفرینی امید آذربایجانشرقی در سخنانی اظهار داشت: همزمان با دهه فجر چهل طرح با رویکرد حمایت از توسعه کسب و کارهای خرد و همچنین تلاش برای توسعه اشتغالزایی برای جوانان افتتاح شده است.
وی با بیان اینکه مطالعه، مشاوره و بررسی بسترهای سرمایه گذاری برای افزایش اشتغالزایی یکی دیگر از مهمترین اهداف صندوق کارآفرینی امید است، افزود: چهل طرح اشتغالزایی در تبریز با سرمایه گذاری پنج میلیارد تومانی به بهره برداری می رسد که اشتغالزایی ۱۱۱ نفری را به دنبال خواهد داشت.
نظر شما