علیرضا پارسی، نویسنده و کارگردان نمایش"تی تی" در حاشیه برگزاری این نمایش به خبرنگار شبستان گفت: هر منطقه ای باورها و آداب و رسوم فراوانی دارد که برخی از این باورداشت ها هنوز برای اقشار جامعه به خصوص نسل جوان شناخته شده نیستند و متاسفانه با گذشت زمان در حال فراموشی هستند.
وی با تاکید بر اینکه اجرای نمایش های بومی و فولکلور برای هر منطقه حائز اهمیت است، اضافه کرد: هر چه در این زمینه تلاش های بیشتری صورت گیرد تاثیرش را بیشتر در جامعه می بینیم.
پارسی اظهار کرد: در طول 35 سال فعالیت نمایشی از سوژه های مختلفی همچون دفاع مقدس، تاریخی، اجتماعی، مذهبی و فولکلور استفاده کرده ام اما در مجموع هر چیزی که رنگ و بوی کاهگل، مه، شالیزار داشته باشد نظرم را جلب می کند.
وی فرهنگ گیلان را دارای سوژه های فراوانی دانست که می توان روی آنها کار کرد.
این هنرمند تصریح کرد: نمایشنامه"تی تی" بر اساس قصه ای که خواننده پر آوازه فولکور گیلان، استاد فریدون پور رضا، سال ها پیش در یک روز بهاری برای من تعریف کرد، متولد شد و سپس در سال 87 این نمایشنامه توسط انتشارات نسیم شمال به چاپ رسید.
پارسی اشاره کرد: نمایشنامه "تی تی" درسال 82 منتخب شرکت در جشنواره بین المللی اکو شد، و در همان سال در جشنواره سراسری نمایشنامه نویسی عذرا(زن و روستا) از سوی هیئت داوران به عنوان نمایشنامه برگزیده معرفی شد.
وی در خصوص در ارزیابی فعالیت های حوزه هنری گیلان، بیان کرد: حوزه هنری گیلان در تمامی رشته های هنری از قبیل شعر، داستان، فیلم، عکس، تئاتر و نمایش فعالیت های چشمگیری دارد و برگزاری جشنواره های مختلفی همچون جشنواره بازیگری از ایده تا بداهه تئاتر ماه و بزرگداشت پیشکسوتان تئاتر را در فعالیت های کاری خود قرار داده است.
پارسی با اشاره به اینکه در حال حاضر حوزه هنری گیلان فاقد سالن مناسب برای اجرای نمایش است، گفت: با رفع این مشکل شاهد فعالیت های بیشتر حوزه هنری در زمینه نمایش خواهیم بود.
وی با بیان اینکه احترام هنرمند در حوزه هنری گیلان حفظ می شود، گفت: در واقع حوزه هنری ضمن حفظ شان و منزلت هنرمند با در اختیار قرار دادن امکانات از هنرمند، حمایت می کند.
گفتنی است، این نویسنده و کارگردان سال های زیادی است که با حوزه هنری گیلان همکاری می کند و تا کنون نمایش های متعددی را به تهیه کنندگی حوزه هنری به روی صحنه برده است که می توان به مرگ در پاییز نوشته (زنده یاد اکبر رادی)، سیاه ریحون(حمید ابراهیمی)، عشق آباد(داود میر باقری)، سوگ جامعه(صادق عاشور پور)، دکتر شواتیزر (ژیلبر سسبرن) اشاره کرد.
پایان پیام/
نظر شما