وقف مصداق عمل صالح انسان است

آیت الله سعیدی گفت: واقفین به یک معنا هم خیر خود را می‌خواهند هم خداوند را قادر می‌دانند که برای بعد از آن‌ها نسبت به فرزندانشان خداوند خیر و برکت را نازل خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، آیت‌الله «سید محمد سعیدی» در همایش استانی تجلیل از واقفین دهه چهارم انقلاب اسلامی بیان کرد: عده‌ای نگاه نزدیک‌بین نسبت به اموالشان دارند و گمان ‌می‌کنند این اموال برای آن‌ها خواهد ماند و عده‌ای دیگر نگاه ژرف و عمیقی دارند و در عرصه وقف و کارهای خیر چه در زمان حیات و چه بعد از وفاتشان قدم می‌گذارند.

 

امام جمعه قم با اشاره به اینکه این افراد برای حفظ انقلاب و نهضت اهل‌بیت (ع) اموال خود را وقف کردند چرا که می‌دانند کار خیر می‌ماند، افزود:در واقع واقفین به یک معنا هم خیر خود را می‌خواهند هم خداوند را قادر می‌دانند که برای بعد از آن‌ها نسبت به فرزندانشان خداوند خیر و برکت را نازل خواهد کرد.

 

وی با بیان اینکه در واقع وقف مصداق عمل صالحی است که شخص واقف از مال دنیا دل می‌برد و به معنای دیگر مالی را در راه خدا صرف می‌کند، اظهارداشت:واقفین مال دنیا را در واقع مال آخرتی قرار دادند، در واقع آنچه که فانی شدنی است با وقف باقی و عمر آن را طولانی و مستمر می‌کند.

 

تنها با وقف ثمره اموال تا آخرت برای انسان باقی می ماند

 

در ادامه مراسم هم حجت‌الاسلام «احمد شرفخانی» بیان کرد: زمانی که فرد از دنیا می‌رود نمی‌تواند اموال خود را با خود ببرد تنها با وقف می‌توان ثمره و بهره اموال را تا آخرت برای منافع خود نگه داشت و مدیریت کرد.

 

مدیر کل حسابرسی سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: واقفین در نظر داشته باشند که وقف انتفاع به تنهایی فایده ندارد بلکه اموال خود را به گونه ای وقف کنند که بخشی از آن صرف در آمد زایی برای بهره‌برداری در آینده شود چراکه این اطمینان وجود ندارد که نوادگان ما به وصایای ما عمل کنند.

 

حجت الاسلام شرفخانی بیان کرد: اگر اوقاف را امین خود نمی‌دانید خود فرد متولی شود و بعد از خود نیز به افراد اهل و واجد شرایط امانت‌داری بدهد تا خیر اخروی را برای خود و فرزندان به همراه داشته باشد.

کد خبر 765893

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha