به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، «فاطمه» ملقب به «امّالبنین»، دختر«حزامبنخالدبنربیعه»، از بانوان نمونه صدر اسلام است، او در مکتب اسلام راستین پرورش یافته و زنى باکمال، ادیب و باوقار بود و از روزی که به خانه امیرمؤمنان علی(علیهالسلام) آمد هر روز بر درخشش و بزرگی او افزوده شد.
سیزدهم جمادیالثانی، یادآور روزی غمانگیز؛ روزی که در آن مادری فداکار و بانویی با عظمت از تبار دلاوران، به سوی معبود پر کشید، وی بعد از عمری تلاش، شکیبایی و استقامت با اهدای چهار فرزند رشید به پیشگاه مولایش، حسین بن علی(علیهالسلام)، با دلی مالامال از محبت و عشق، راهی دیار دوست شد و در بقیع، آرامگاهِ خوبان برای همیشه رحل اقامت افکند.
حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) به عنوان همسر شهید، رسالت خویش را به خوبی به پایان رسانید و فرزندانی تربیت کرد که فداییِ ولایت و امامت بودند که در این راستا هر ساله همزمان با فرا رسیدن سالروز وفات ایشان ویژه برنامههایی توسط مساجد، اماکن مذهبی و فرهنگی برگزار میشود.
*برگزاری مراسم وفات حضرت امالبنین(س) در مسجد امام حسین(ع) صومعهسرا
مراسم عزاداری وفات حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) و یادبود شهدای حمله تروریستی لشکر عملیاتی 14 امام حسین(علیهالسلام)) اصفهان دوشنبه(29بهمن)، بعد از فریضه مغرب و عشاء در مسجد امام حسین(علیهالسلام) صومعهسرا برگزار میشود.
در این مراسم قاری قران کربلایی محمدحسن نعمتی، سخنران حجتالاسلاموالمسلیمن فروتن مسئول سازمان حج و زیارت استان گیلان و مرثیهسرا حاج امین اسماعیلزاده است.
* مراسم سوگواری وفات حضرت ام البنین(س) در مسجد حضرت ولیعصر(عج) صومعهسرا
ویژه مراسم شب وفات حضرت امالبنین(شلاماللهعلیها) مصادف با سومین شب شهادت کبوتر خونین بال مدافع وطن شهید رضا رحیمی با نوای حاج مهدی اخوان دو شنبه(29 بهمن) همراه با فریضه جماعت مغرب و عشاء در مسجد حضرت ولیعصر(عج) صومعهسرا برگزار میشود.
* مراسم عزاداری وفات حضرت امالبنین(س) در دارالقرآن ماسال
مراسم عزاداری وفات حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) ویادبود 27 پاسدار شهید حادثه تروریستی سیستان و بلوچستان در دارالقرآن ماسال برگزار میشود.
این مراسم با سخنرانی حجتالاسلام والمسلمین آزموده امام جمعه موقت شهرستان ماسال و با نفس گرم ذاکراهل بیت کربلایی محسن نوان مقصودی و کربلایی حامد تقی زاده سهشنبه(30بهمن) ساعت 19:30 برگزار میشود.
گفتنی است، حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) بعد از زینب کبری(س) دار فانی را وداع گفت، ولی تاریخنگاران سال ارتحال او را متفاوت نگاشتهاند، به طوری که عدهای آن را سال ۷۰ ق بیان کردهاند و عده دیگری تاریخ وفات آن مادر فداکار را، سیزدهم جمادی الثانی سال ۶۴ ق دانستهاند که نظر دوم از شهرت بیشتری برخوردار است.
نظر شما