به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «محمدرضا دربندی»، شب گذشته (دوشنبه 29 بهمن) در نشست صمیمانه با اصحاب رسانه خوزستان، با بیان اینکه 9 هزار و 300 رسانه از هیئت نظارت بر مطبوعات تا امروز مجوز دریافت کردهاند، اظهار کرد: از این تعداد 2 هزار و 300 خبرگزاری و پایگاه خبری و حدود هفت هزار رسانه از جمله روزنامه، هفته نامه، ماهنامه و سالنامه نیز مکتوب هستند.
وی با اشاره به اینکه 30 خبرگزاری در رسانههای داخلی فعالیت میکنند، افزود: در کل کشورهای اتحادیه اروپا 30 خبرگزاری وجود ندارد و نشان می دهد، فعالیت رسانهای در کشور ما به مراتب بیشتر از کشورهای اروپایی است.
مدیرکل مطبوعات و خبرگزاریهای داخلی کشور، با بیان اینکه 2 هزار و 170 پایگاه خبری در کشور وجود دارد، تصریح کرد: از این تعداد یک هزار پایگاه خبری با توجه به اینکه مجوز دریافت کرده اند، غیرفعال هستند.
وی با اشاره به فعالیت هفت هزار نشریه مکتوب کشور، عنوان کرد: سه هزار و 800 نشریه فعال در کشور وجود دارد که 300 نشریه آن روزنامه، یک هزار و 800 هفته نامه و دو هفته نامه و یک هزار و 700 ماهنامه و بیشتر فعالیت میکنند.
وی با بیان اینکه 280 نشریه در حوزه دین و معارف اسلامی فعال هستند، ادامه داد: حدود 350 نشریه ورزشی، 100 نشریه در حوزه سینما، هنر و ادبیات، 75 نشریه در حوزه تخصصی کودک و نوجوان، 90 نشریه در حوزه خانواده و سرگرمی از جمله جدول و راهنمای آشپزی و همچنین 10 نشریه در حوزه معلولان و نابینایان و 12 نشریه برای اقلیت های دینی فعالیت دارد.
دربندی، با اشاره به اینکه یک هزار و 400 بانوی مدیرمسئول نشریه در کل کشور فعالیت می کنند، اضافه کرد: حدود 150 مدیرمسئول اهل سنت در نشریات سراسر کشور به فعالیت رسانه ای خود میپردازند.
وی بر ضرورت توجه ویژه به بدنه اصلی رسانهها تأکید کرد و اذعان داشت: باید به کننده کار و نویسندگان و تهیهکنندگان خبر و نشریات توجه شود که بر این اساس در یک سال گذشته 800 خبرنگار از سراسر کشور بیمه شدند.
وی به ساماندهی یارانهها اشاره کرد و گفت: تمام کسانی که غیرخصوصی هستند از یارانه حذف میشوند و تنها به خصوصیها یارانه پرداخت میشود؛ از ابتدای سال جاری تاکنون سه مرحله به پایگاههای خبری و چهار مرحله به روزنامهها و سه مرحله به نشریات کمک مالی و یارانه داده شده است.
نظر شما