جایزه ویژه به تحقیقات مرتبط با بیانیه «گام دوم انقلاب» اختصاص دهیم/آغاز سومین دوره از حیات «زمانه»

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی بیانیه «گام دوم انقلاب» را دارای لایه های معرفتی دانست و تاکید کرد: پیشنهاد می شود جایزه ویژه ای را به تحقیقاتی که بر شرح این بیانیه نوشته شده، اختصاص دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه اندیشه خبرگزاری شبستان: آیین «چلچراغ»، ویژه رونمایی و بازنمایی از ۴۰ اثر در حوزه مطالعات انقلاب اسلامی صبح امروز (سه شنبه، 30 بهمن ماه) در تالار شهید باکری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

 

آیت الله «علی اکبر رشاد» در این مراسم طی سخنانی اظهار کرد: انقلاب ایران یک چرخش و توامان یک جهش تاریخی بود که جهت حرکت در تاریخ را تغییر داد. این انقلاب چیزی بود که از آغاز تحقق نهضت پیش بینی می شد و دوست و دشمن معترف بودند که انقلاب ایران زلزله ای بود اما زلزله ای که همه خاورمیانه را خواهد لرزاند.

 

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی ادامه داد: امروز جهان از انقلاب ما تکان خورده است، در روزگاری که قدرت ها تصمیم گرفته بودند که مفهوم انقلاب را از قاموس بشر حذف کنند، در همین کوران برچیدن و نابودسازی انقلاب ها، این انقلاب سر برآورد. در روزگاری که انقلابی بودن مساوی با چپ بودن و مارکسیست بودن می شد، این انقلاب با فکر و فرهنگ، کتاب و کلام و مبانی، مواضع خود را بر منصه تحقق نشاند و نشان داد که می شود انقلابی بیاید و رژیم به ظاهر 2500 ساله را سرنگون کند.

 

آیت الله رشاد در بخش دیگری از مباحث خود با اعلام انتشار دوره سوم مجله «زمانه» با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: به تعبیری در این جلسه از دوره سوم این نشریه بازنمایی می شود.

 

وی در ادامه به بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری(مدظله العالی) اشاره کرد و گفت: قطعا اگر گفته نشود مهمترین اما از جمله نادرترین اسناد انقلاب اسلامی را می توانیم این بیانیه بدانیم چون از نگاه جامع و از موضع رهبر حکیم یک نگاه به ۴۰ سال گذشته داشت و در واقع نگاهی جامع و ذووجوه و بلکه لایه لایه است و می توان در لایه های معرفتی و مفاهیمی که در آن گنجیده است، مطالعه کرد.

 

وی تاکید کرد: پیشنهاد می شود این جشنواره (که بنا است سالانه برگزار شود) اگر رویکرد جهانی بیابد، جایزه ویژه ای را به تحقیقاتی که بر شرح بیانیه گام دوم انقلاب نوشته شده است، اختصاص دهد، ضمن اینکه پیشنهاد می شود طرح جامعی را فراهم و از محققان حمایت کنیم چراکه در این پیام مطالب برگزیده و فشرده فراوانی آمده که نیازمند به شرح و مستندسازی است.

 

رئیس پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: این پیام سند عظیمی است که گذشته را آشکار و آینده را به خوبی ترسیم کرده است و اگر قرار است که این جشنواره ادامه یابد باید در اضلاع آن نسبت به این مهم توجه و مطالعه شود.

کد خبر 767147

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha