دولت نیازهای حوزه علمیه را تامین کند

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، تصریح کرد: ما استقلال حوزه را حفظ می کنیم اما نیازهای حوزه را دولت تامین کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله مرتضی مقتدایی، مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، امروز(28مهر) در همایش عمومی حوزویان با عنوان حوزه و مطالبات رهبری که در سالن دارالشفاء مدرسه فیضیه برگزار شد، سفر سال گذشته رهبری به قم را سفر تاریخی و پرخیر و برکتی عنوان کرد و ابراز داشت: خاطرات آن سفر در دیدارهای مراجع بزرگ تقلید، اعاظم، فضلای حوزه و طلاب و اقشار مختلف مردم و بیانات حکیمانه، سنجیده و راهگشایی که در این دیدارها داشتند، در اذهان تک تک حوزویان و مردم شریف قم قرار دارد.

 

وی با بیان اینکه یکی از وظایف بزرگ برای هر انسانی شکر نعمت های الهی است، اظهار داشت: خداوند در قرآن نیز فرموده که نعمت ها را بدون شکر نگذارید و این منزلت و مقام شکر یک مقام و منزلت بالایی است که از بالاترین مرتبه بندگی و عبودیت خداست.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: پیروزی انقلاب و استقرار حکومت اسلامی بعد از ساقط شدن یک رژیم منحط و فاسد از بالاترین نعم الهی است، محور قرار گرفتن قرآن، عزت پیدا کردن اسلام وشیعه، مطرح شدن شیعه در جهان به برکت این نظام است.

 

آیت الله مقتدایی، تاکید کرد: باید در حفظ این نظام کوشا باشیم، وظیفه روحانیان این است که مردم را در صحنه نگهدارند.

  

وی با بیان اینکه باید در اطاعت از فرمان ولی فقیه کوشا باشیم، خاطرنشان کرد: سالگرد حضور رهبر انقلاب در قم با سفر ایشان به کرمانشاه همزمان است، این استقبال پرشور و حرکت عاشقانه مردم، زن و مرد، شیعه و سنی و به ویژه جوانان باعث عزت اسلام است؛ این صحنه ها چه عزتی برای اسلام و روحانیت ایجاد می کند و چقدر در حفظ و ثبات و اقتدار نظام تاثیر دارد.

 

آیت الله مقتدایی، تاکید کرد: این شور و شوق و عشق مردم باعث این می شود که لرزه بر اندام دشمنان اسلام و انقلاب و نظام بیفتد.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، در ادامه با اشاره به مطالبات رهبر انقلاب از حوزه تصریح کرد: شورای عالی و مدیریت حوزه مصمم هستند که تک تک مطالبات ایشان مورد طرح و بررسی قرار گرفته و به مرحله اجرا برسد که تعداد زیادی اجرا شده است.

 

وی تقویت حوزه ها را یکی از مطالبات رهبری دانست و افزود: تقویت حوزه ها در سطح کشور در حد اعلاست که در 27 استان از بزرگان و علمای آن شهر شورا تشکیل شده است.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری، گفت: رشته های تخصصی در حوزه علمیه افزایش پیدا کرده و 10 رشته دیگر نیز در حال بررسی است که در برخی از استانها نیز پیاده شده است.

 

آیت الله مقتدایی، اهمیت استقلال حوزه علمیه را مورد تاکید قرار داد و عنوان کرد: شورای عالی، مدیریت و مراجع معظم به اتفاق دم از استقلال حوزه می زنند و این جزو قطعی، از سیاست های آینده حوزه است، اما استقلال حوزه هیچ منافاتی ندارد باید همزمان با گسترش جمعیت در تربیت طلاب و فضلا کوشا بوده و پذیرش را بالا ببریم.

 

مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، ادامه داد: چقدر جای تاسف است که حوزه علمیه قم ظرفیت برای پذیرش ندارد، تمام ساختمان های مدارس علمیه هم فرسوده است که با یک زلزله دو ریشتری فرو می ریزد.

 

وی گفت: امروز ما نیاز به تاسیس مدرسه علمیه داریم، بیت المال مسلمین برای حوزه است، ما استقلال حوزه را حفظ می کنیم اما این نیازها را دولت باید تامین کند.

 

آیت الله مقتدایی، در پایان ابراز داشت: تفاهم نامه ای با وزارت علوم در 20 بند نوشته شده است، تفاهم نامه ای نیز با سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منعقد شده است که خواستار اعزام 50 نفر روحانی آشنا به زبان شدند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 76725

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha