مسعود صادق به خبرنگار خبرگزاری شبستان گفت: از اسفندماه سال گذشته نشست های متعددی برای معرفی طرح های اشتغال در این حوزه برگزار شد تا طرح ها از تنوع مناسب، کاربردی و موثری برخوردار باشد.
سرپرست فرمانداری فاروج افزود: سهمیه اعتباری تسهیلات شهرستان 280 میلیارد ریال بود که تا کنون 155 میلیارد ریال آن جذب شده و 40 تا 50 میلیارد ریال دیگر آن هم آماده پرداخت است.
وی رتبه شهرستان در اشتغال پایدار روستایی و عشایری را در بین هشت شهرستان، رتبه سوم عنوان کرد و افزود: در ارزیابی که به صورت رندومی از بین طرح های ارائه شده به چهار بانک عامل شهرستان از سوی متولیان کشوری انجام شد، کمترین انحراف در پرداخت و عملیاتی شدن طرح ها مشاهده شد.
در کمیته فنی شهرستان 356 طرح در راستای اشتغال پایدار روستایی و عشایری به ارزش 490 میلیارد ریال بررسی و از این تعداد 344 طرح به ارزش 319 میلیارد ریال به بانک های عامل معرفی و بعد از کارشناسی انجام شده، 247 طرح به تایید رسید.
طرح ملی اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری یکی از مهم ترین طرح های دولت در زمینه اشتغال در حوزه روستایی در این دولت است. پایه ریزی این طرح بر اساس شناسایی مزیت های استانی و رسته های پر اشتغال در حوزه های مختلف خدمات، صنعت، کشاورزی، پوشاک، کفش، گردشگری، آی تی، حمل و نقل و بافت فرسوده است.
نظر شما