توجه دانشگاه‌ها به ظرفیت‌های بومی استان‌ها ضروری است

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه می‌طلبد دانشگاه‌ها در مرحله پژوهش و ترویج صنایع مختلف به بومی بودن طرح‌ها و تولیدات استان‌ها توجه داشته باشند، اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای، به عنوان دانشگاه کارآفرین شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از رشت، آیت‌الله «رسول فلاحتی» عصر امروز (یکشنبه، ۶ اسفند) در جمع رؤسا، اعضای هیئت علمی و استادان دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان با اشاره به اینکه این دانشگاه معروف به نسل سوم دانشگاه است، گفت: رشد بشر در سایه پژوهش مهارتی بوده و آموزش در سایه پژوهش می‌تواند توسعه محور و کارآفرین باشد.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان، رشد دانش بشر در طول تاریخ را در سایه پژوهش دانست و تاکید کرد: دانش، معلول پژوهش پژوهشگران بوده است.

وی با بیان اینکه شیوه‌های متداول در دانشگاه‌ها، پاسخگوی تمام نیازهای جامعه نیست، تصریح کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای کارآفرین هستند و خروجی این دانشگاه برای متولیان جامعه دردسرآفرین نیست.

آیت‌الله فلاحتی، خواستار آشنایی مربیان و مدرسان دانشگاه فنی و حرفه‌ای با دانش رایج عملی روز شد و بیان کرد: آنچه جوان در میدان عمل و زندگی مادی نیاز دارد باید فراهم شود.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان به پیام نورانی مقام معظم رهبری در گام دوم انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: هدف انقلاب مال‌اندوزی نیست اما ثروت می‌تواند جامعه را مقتدر و توانمند کند.

وی با اشاره به اینکه روابط اجتماعی مردم در استان‌های مختلف گوناگون است، خاطرنشان کرد: می‌طلبد دانشگاه‌ها در مرحله پژوهش و ترویج صنایع مختلف به بومی بودن طرح‌ها و تولیدات استان‌ها توجه داشته باشند.

آیت الله فلاحتی، بر رصد مسائل جوانان پس از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه تاکید کرد و یادآور شد: رصد مسائل فارغ‌التحصیلان برای اشتغال مهم محسوب می‌شود زیرا جوان متوجه می‌شود، رها نشده است.

نماینده ولی‌فقیه در گیلان با بیان اینکه نسبت به دانشگاه فنی و حرفه‌ای در کشور رغبت ایجاد شده است، اظهار کرد: جامعه متوجه شده دانشگاه فنی و حرفه‌ای، کارآفرین است.

وی دانشجویان را امیدهای آینده جامعه عنوان کرد و گفت: موفقیت در زندگی انسان‌ها نیازمند تلاش مستمر است.

آیت‌الله فلاحتی با اشاره به اینکه ادامه روند تقلیدی نمی‌تواند سبب رشد باشد، بیان کرد: در بلند مدت کسی می‌تواند رشد کند که تلاش مستمر داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در گیلان اراده و پشتکار را سبب رشد انسان عنوان کرد و افزود: تلاش مستمر در انجام امور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دانشگاه کارآفرین است، تصریح کرد: دانشگاه‌ها باید پس از فارغ التحصیلی دانشجویان از آنها حمایت کنند.

آیت‌الله فلاحتی ادامه داد: والدین و مربیان باید جوانان را طوری تربیت کنند تا بتوانند روی پای خود بایستند و خلاقیت داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در گیلان، بر کارآفرینی جوانان پس از فارغ التحصیلی تاکید و اذعان کرد: دانشجویان هنگام تحصیل باید دانش را به خوبی فرا گیرند.

دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان ۷۷۰۰ دانشجو دارد

در ادامه نشست، دکتر «رسول شمشادی»، با اشاره به آخرین وضعیت آموزشی، فرهنگی و مشکلات موجود دانشگاه، اظهار کرد: ‌دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصداق دانشگاه کارآفرین و نسل سوم است و آموزش‌های مهارتی نقش بی‌بدیلی در اشتغال دارد.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان، اظهارکرد: پذیرش یک میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در دانشگاه‌های فنی و حرفه‌ای کشور از طرح‌های دولت در برنامه ششم توسعه کشور است.

وی به تحصیل ۷ هزار و ۷۰۰ نفر دانشجو در هفت مرکز دانشگاهی فنی و حرفه‌ای گیلان اشاره کرد و افزود: یک مرکز دخترانه فنی و حرفه‌ای در استان وجود دارد.

شمشادی از تلاش برای ایجاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای دختران در شرق و غرب گیلان خبر داد و اذعان کرد: مدیریت آموزش‌های مهارتی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای بر اساس نیاز استان مدیریت می‌شود.

 

کد خبر 768825

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha