استمرار جشنواره روستا و عشایر در سال‎های آینده/ تلاش دبیرخانه کانون مساجد قم ستودنی است

کارشناس فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با تأکید بر استمرار برگزاری جشنواره روستا و عشایر در سال های آینده گفت: تلاش دبیرخانه کانون مساجد قم ستودنی است.

«نجم الدین آفتابی» در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم درباره کیفیت برگزاری جشنواره هنرهای تجسمی روستا و عشایر کشور که در شهر مقدس قم برگزار شد، گفت: جشنواره روستا و عشایر کشور برای نخستین بار به همت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و با اجرای ادارات کل استان ها برگزار می شود و بر این اساس تجربه خوبی بود و استان قم میزبانی خوب و موفقی داشت.


کارشناس و ناظر دبیرخانه شورای فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: آثار خوب و ارزشمندی از سراسر کشور به استان ارسال شد که این نشان دهنده تلاش همکاران در اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیرخانه کانون های مساجد است که از تلاش های آنان تشکر می کنیم.


وی تصریح کرد: پتانسیل ها و توانمندی هایی در استان قم وجود دارد که علت اصلی انتخاب این شهر به عنوان میزبان جشنواره هنرهای تجسمی به شمار می آمد. قم سابقه بسیار خوب و درخشانی در برگزاری چنین جشنواره هایی داشت که بر این اساس قم به عنوان میزبان جشنواره انتخاب شد.


آفتابی درباره برنامه های وزارتخانه برای روستاییان اظهار داشت: جشنواره نشریات و رسانه های مجازی با عنوان خبرآباد در استان مرکزی برگزار شد و همچنین جشنواره قلم روستا در استان کردستان، جشنواره فیلم های کوتاه، جشنواره بازی های بومی و محلی در استان خراسان شمالی و ایلام و جشنواره آواها و نغمه های روستایی به صورت ملی در استان چهارمحال و بختیاری انجام شده است.


وی ادامه داد: با توجه به اینکه در آستانه پایان سال جاری هستیم اختتامیه این برنامه ها پیش از ماه مبارک رمضان انجام می گیرد ولی به دلیل اینکه آثار در سال 97 دریافت شده است در قالب برنامه های سال جاری ثبت می شود.


کارشناس و ناظر دبیرخانه شورای فرهنگ و هنر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به ظرفیت بالای روستاییان و همچنین استمرار این جشنواره در سال های آینده اظهار داشت: پتانسیل های بسیار خوبی در مناطق عشایری و روستایی وجود دارد که شناسایی نشده اند و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کار خود را به صورت جدی آغاز کرده است.


وی جامعه عشایری کشور را بیش از یک میلیون تن عنوان کرد و گفت: جامعه عشایر کشور به دلیل عدم امتلاک فضای کافی و همچنین سکونتگاه دائمی نباید در قالب های فرهنگی گم شوند و توجه به این قشر در برنامه های فرهنگی و هنری ضروری است.


آفتابی خاطرنشان ساخت: عشایر توانایی های خیلی خوبی دارند که تاکنون دیده شده است و این فرصت خوبی برای دیده شدن آثار آنان محسوب می شود. روستاییان نیز به عدالت مناسب نرسیده و فرصت خوبی است تا توازن و عدالت اجتماعی در روستاها همانند جامعه شهری تقسیم شود.

کد خبر 771773

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha