حجت الاسلام «علی عباسی» در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قزوین گفت: کانون های فرهنگی هنری مساجد بازویی برای کارهای معنوی است که در مسجد انجام می شود و در واقع این مجموعه بازوی امام جماعت است و وظیفه امام جماعت هم تنها اقامه نماز نیست.
مدیر حوزه علمیه قزوین ادامه داد: نیازهای روحی مردم بیش از نیازهای جسمی شان است و همانطور که افراد نیاز به پزشک دارند به یک روحانی هم نیاز دارند، اگر مردم اختلافات و مشکلات روحی دارند، بیشتر این موارد به معضلات روحی و معنوی بازمی گردد که این مشکل به جسم آنها هم سرایت می کند.
وی عنوان کرد: کار امام جماعت در کنار اقامه نماز این است نیازهای روحی و معنوی مخاطبان خود را برآورد ه کند و این مخاطبان از اقشار مختلف و در گروه های سنی جوان و پیر هستند و امام جماعت باید برای همه اینها بسته ای داشته باشد تا هدایت گری کند.
حجت الاسلام عباسی تصریح کرد: کانون های فرهنگی هنری مساجد بازوی امام جماعت برای انجام کارهای فرهنگی در مسجد هستند و حتی گاهی برای اشتغالزایی مخاطبان و اهل محل هم برنامه دارند و آموزش هایی را در این حوزه اجرا می کنند که همین امر سبب شده تا جوانان جذب مساجد شوند.
وی اعلام کرد: کتابخانه های مساجد فعالیت دیگری است که زیرنظر کانو ن ها قرار دارد و کتابخوانی بسیار می تواند به حوزه فرهنگ جامعه کمک کند و برخی جوانان در این کتابخانه ها عضو می شوند و همین امر هم اقدامی است که سبب جذب جوانان به مساجد می شود.
مدیر حوزه علمیه قزوین با اشاره به نقش کانون های مساجد در تحقق بیانیه گام دوم انقلاب اظهار کرد: لازم است همایشی ویژه مسئولان کانون های مساجد برگزار شود و بیانیه گام دوم انقلاب برای این قشر تبیین شود و نقطه شروع و پایان بیانیه را برای کانون ها تشریح کرده و پله پله پیش رفته و زمان بندی برای اجرایی شدن این بیانیه داشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: اگر اقدام مذکور از سوی جوانان صورت گیرد، چارچوب اصلی کارهای فرهنگی شان مشخص می شود و از جهت نظری راهنمایی ها و پیشنهاداتی که می تواند به صورت راهکار درآید و تغذیه فکری برای جوانان باشد، مشخص می شود.
حجت الاسلام عباسی در ادامه با اشاره به لازمه وحد ت در بین مجموعه های عال در مساجد یادآور شد: فعالان کانون های مساجد کار را برای خدا انجام دهند و اگر بنای کار را بر این امر گذارند درگیری ها و تنش ها به حداقل می رسد.
وی خاطر نشان کرد: گاهی در بین امام جماعت، هیئت امنا، خادم مسجد و دست اندرکاران مسجد اختلافاتی دیده می شود که اگر فعالان در مساجد نیت خود را خدایی کنند این اختلافات هم کاهش می یابد زیرا اقدامات در راستای هدف بندگی خدا، ارتقای معنوی و فکری افراد جامعه است و این هدف با وحدت محقق می شود.
نظر شما