«محمود لطفی نیا» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با اشاره به ۱۸ اسفند و سالروز تاسیس کانون های فرهنگی و هنری مساجد درباره تاثیر کانون های فرهنگی قرآن مساجد بر جذب جوانان به مساجد گفت: اگر بخواهیم یک حرکتی موفق باشد یکی از جهاتی که باید رسیدگی و تقویت شود بحث عناصر فعال در آن عرصه است، اما در عین حال آنچیزی که درباره کانون ها می بینم و تجربه کرده ام کانون هایی که از عناصر قوی تری چه از حیث جذب نیرو و چه از حیث فعال سازی بحث فرهنگی برخوردار بودند در حوزه قرآن موفق تر عمل کرده اند. امروز خیلی از مساجد هستند که فعال هستند ولی چون برنامه سالانه و عناصر فعال پای کار ندارند با مشکل مواجه می شوند.
قاری بین المللی قرآن کریم اظهار کرد: مسجد بهترین مکان برای فعالیت قرآنی است اما خود مساجد هم باید یک زیر ساخت ها را از حیث فیزیکی برای این نوع فعالیت ها محیا کنند، باید فرهنگ پرورش و تربیت ایمانی بچه ها و نوجوانان مان در مسجد افزایش پیدا کند.
وی تاکید کرد: هنوز آنقدری که توقع است در نظام جمهوری اسلامی ایران، که بچه ها به سادگی وارد مساجد شوند و فعالیت قرآنی کنند، برآورده نشده است. هیئت امنای و مسئولین فرهنگی مساجد در این زمینه کم کاری کرده اند و امیدوارم هستم که در آینده شاهد اتفاقات خوبی در زمینه فعالیت قرآنی مساجد برای نوجوانان و جوانان باشیم.
این عضو جامعه قرآنی در پاسخ به این سوال که در دهه پنجم انقلاب چه وظایفی بر گردن مسئولین قرآنی وجود دارد گفت: اصلی ترین رسالت همه عوامل اجرایی برای حرکت های فرهنگی در حوزه مسجد و قرآن آموزش نسل نوجوان و جوان است، عناصری مثل کانون های فرهنگی مساجد باید با هم افزایی هرچه بیشتر با سازمان های مربوط به قرآن اهتمام بورزند تا برای تربیت نسل نو انقلابی بیشتر شاهد موفقیت بشویم، باید زیر ساخت های آموزشی در سطح نوجوان و جوان توسعه پیدا کند.
نظر شما