به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان، سجاد صنعتی منفرد اظهار کرد: توجه به لزوم ساخت واحدهاي مسكوني مقاوم و امن در مقابل خطرات حوادث طبيعي، ضرورت تشكيل يك نظام كنترلي در ساخت و سازهاي روستايي براي دستيابي به مسكن روستايي مقاوم و نيز اهميت مسكن روستايي در رشد و توسعه پايدار كشور را، دو چندان نمود. که در این راستا نظام فنی روستایی در سال 1382 با هدف نظارت بر ساخت و سازهای روستایی به صورت اصولی و ترویج فرهنگ مقاوم سازی تشکیل شد.
وی با بیان اینکه، ناظران نظام فنی روستایی به عنوان بازوان توانمند این بنیاد، فرهنگ مقاوم سازی خانه های روستایی را ترویج می کنند، ادامه داد:از راه های مقابله با سوانح، ساخت مسکن مقاوم است بنابراین ترویج مقاوم سازی و افزایش آگاهی روستائیان برای بالا بردن کیفیت و اهمیت مکان ساخت بناها ضروری است.
مدیرکل بنیاد مسکن استان خاطر نشان کرد : بنیاد مسکن استان با فعالیت 134 ناظر نظام فنی روستایی و همچنین 11 دفتر فنی و مهندسی جهت طراحی واحدهای مسکونی روستایی در این استان توانسته گام های موثری در راستای ترویج مقاوم سازی و افزایش آگاهی روستائیان برای بالا بردن کیفیت و اهمیت مکان ساخت بناها بردارد .
صنعتی منفرد یادآور شد: جمع آوری پرونده های متقاضیان برای پرداخت تسهیلات بانکی، دقت در طراحی نقشه ها، نظارت مستمر بر ساخت و سازها، ارائه راه های سهولت در اجرا، صرفه جویی در مصرف انرژی، رعایت حریم و معابر و تشویق استفاده از مصالح مرغوب از وظایف اعضای نظام فنی روستایی است.
وی تصریح کرد: هدايت بافت فيزيكي روستاها و بهسازي محيط زيست و سكونتگاههاي روستايي براساس طرحهاي هادي روستايي، بالا بردن كيفيت ساخت و سازهاي روستايي ، استفاده صحيح از مصالح مقاوم و استاندارد ، شناسايي، بكارگيري و ساماندهي نيروهاي انساني بوميمستعد در فن ساختمان سازي روستايي ، بالا بردن سطح دانش فني و اجرايي ناظرين با آموزش علميو عملي مستمر آنان از اهداف اصلی تشکیل نظام فنی روستایی است.
نظر شما