«ابوالقاسم حیدرآبادی»، در خصوص اهمیت نشاط و بازخورد آن در جامعه و شادی های کاذب نظیر چهارشنبه سوری که به چهارشنبه سوزی تبدیل شده است در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در ساری گفت: شادی و نشاط یکی از شاخصه های سلامت جامعه به شمار می آید و گسترش این مهم موجب پرورش افراد سالم و خوشحال می شود.
وی ادامه داد: هنگامی که افراد جامعه سالم هستند بدون تردید زندگی خوب دارند و بیماری ها در چنین جامعه ای به طور چشمگیر کاهش می یابد.
عضو هیئت علمی دانشگاه و دکترای جامعه شناسی اظهار کرد: خنده درمانی از تاکیدهای روانشناسان جهت درمان بیماری به شمار می آید و نتیجه مطلوب این امر از نظر علمی به اثبات رسیده است.
وی بیان کرد: افرادی که از نظر روحی و ذهنی دچار مشکل هستند علاوه بر تاثیرگذاری بیماری های مختلف بر آنها در زندگی اجتماعی نیز با مشکل مواجه می شوند.
حیدرآبادی ابراز کرد: در چهارشنبه سوری آخر سال با توجه به عدم اجازه جامعه به تخلیه هیجان بچه ها به ویژه نوجوانان و خردسالان، چهارشنبه سوری بهانه ای برای ابراز هیجان آنها محسوب می شود.
وی در خصوص وظیفه مسئولان برای ابراز هیجان، گفت: جهت تخلیه هیجان بچه ها باید در طول سال برنامه ریزی لازم صورت گیرد و مسئولان خانه تکانی اصولی در این زمینه داشته باشند.
حیدرآبادی اظهار کرد: مردم با توجه به عدم ثبات و بی تعادلی در جامعه همواره نگران هستند و شادی و نشاط بسیار کمرنگ شده است.
وی درباره وظایف جامعه شناسان در امر نشاط و شادی در جامعه بیان کرد: جامعه شناسان به تحلیل وضعیت جامعه می پردازند و تحلیل و خروجی تحقیقات و پژوهش ها را به مسئولین جهت اجرایی شدن می دهند.
حیدرآبادی ابراز کرد: متاسفانه تحقیقات جامعه شناسان کمتر مورد توجه قرار می گیرد و جنبه اجرایی پیدا نمی کند.
نظر شما