برنامه های وزارت بهداشت در سال آتی کیفیت محور می شود

نمکی گفت: توسعه درمان سرپایی و کیفیت گرایی از برنامه هایی است که در سال آینده در وزارت بهداشت پیگیری می شود تا بتوانیم با کاهش هزینه های وزارت بهداشت فعالیت کنیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، «سعید نمکی»  در بخش دوم سخنان خود که امروز (۲۵ اسفندماه ۱۳۹۸) در نشست نوروزی با اصحاب رسانه برگزار شد گفت: هر چقدر منابع نظام سلامت از منابع دچار نوسان به سمت منابع پایدارتر برود، قطعا با ارایه خدمات بهتری در وزارت بهداشت روبرو خواهیم بود و حرکت از سمت منابع عمومی لرزان به سمت منابع پایدار به نفع وزارت بهداشت می باشد.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در خصوص مدیریت منابع دو بحث داریم، گفت: یکی بحث کیفی است و دیگری کمی و هر چقدر بهره وری کیفی گردد، می تواند منجر به کاهش هزینه ها شود.

 

وی با بیان اینکه هم اکنون بیش از 40 درصد بیماران فشار خونی اطلاعی از بیماری خود به عنوان یک بیماری کشنده ندارند، گفت: ما با توسعه درمان سرپایی می توانیم هزینه های نظام سلامت را کنترل نماییم.

 

وی افزود: در سال آینده کمپین عمومی فشار خون در بهار انجام خواهد شد که هدف از برپایی این کمپین آموزش همگانی و مشارکت بین بخشی است.

 

نمکی با بیان اینکه فعالیت های وزارت بهداشت باید به درون خانه ها برود، گفت: امروز روز ناامید کردن مردم نیست بلکه روز امیدآفرینی است و باید یأس و ناامیدی را از جامعه دور کرد.

 

وی افزود: عمده ترین مشکل مردم در پریشان خاطری اقتصاد نیست چرا که پولداران ما نیز امروز ناخرسند هستند.

 

وی در خصوص تولید داخل داروهای وارداتی گفت: همان طور که به رییس سازمان غذا و دارو گفته ام داروهای وارداتی باید با انتقال دانش فنی، استفاده از شرکت های دانش بنیان و تولید تحت لیسانس در داخل تولید شوند و اگر داروها در داخل تولید شوند، نحوه محاسبه آن قیمت ارز نیمایی به تولیدکننده داخلی نیز پرداخته می شود.

 

وی افزود: سیاست هیئت امنای ارزی در قبل مورد رضایت ما نبود و به همین خاطر این تیم را تغییر دادم چرا که با واردات بی رویه و قیم شدن آنها برای دانشگاه های علوم پزشکی مواجه بودیم و من به صورت مکتوب به دانشگاه های علوم پزشکی نوشتم که اگر چیزی در داخل کشور تولید می شود نباید از خارج از کشور خریداری شود.

 

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت قرار نیست بنگاه داری نماید، گفت: باید حمایت از بیماران صعب العلاج، خاص و مناطق محروم تقویت شوند و طرح تحول سلامت اقتصادی تر خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه در رویکرد جدید وزارت بهداشت از رویکرد پزشک عمومی و پزشک خانواده استفاده خواهد شد، گفت: با برگزاری دوره های فشرده کوتاه مدت و آموزش از راه دور سالانه تعداد قابل توجه ای پزشک عمومی جذب می شوند و توسعه و حمایت از بخش خصوصی در مناطق کمتر برخوردار و خرید تضمینی بخش خصوصی در مناطق کمتر برخوردار در دستور کار وزارت بهداشت می باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا نمی توان با زور نیرو را در مناطق کمتر برخوردار نگه داشت بلکه باید برای فعالیت نیروها در مناطق کمتر برخوردار ما جاذبه هایی را ایجاد نماییم.

 

 

کد خبر 773747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha