به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، فتح الله حقیقی امروز شنبه در جلسه فوق العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران استان زنجان با قدردانی از اقدامات انجام شده توسط اعضای این مدیریت افزود: باید همه منازل و جایگاه های دام در مسیر رودخانه ها و مسیل تا روز یکشنبه برای در امان ماندن از سیل احتمالی خالی و دام ها به مکانهای مرتفع دور از خطر و روستائیان نیز به منازل اقوام، مساجد و مدارس امن منتقل شوند.
وی اظهارداشت: زمانی که خطر رفع و سیل فروکش کرد ساکنان منازل تخلیه شده به محل زندگی خود باز گردند.
استاندار زنجان با بیان اینکه مصوبات جلسات شورای هماهنگی مدیریت بحران استان در حد توان اجرا شده است، گفت: مدیران تلاش ها و اقدامات و خدمات رسانی خود به شهروندان را در فضای مجازی منعکس کنند تا مردم از حضور مسئولان در کنار خود احساس امنیت و آرامش داشته باشند.
حقیقی به بازدید خود از روستاهای شهرستان خدابنده در روز جمعه گذشته اشاره کرد و افزود: برخی از ساکنان این منطقه از قول هایی که مسئولان به آنها داده اند اما اجرا نکرده اند، ناراضی بودند.
وی تاکید کرد: وعده هایی که مسئولان می دهند باید محقق و از اقدامات صوری، ظاهری و نمایشی پرهیز شود چرا که این برنامه ها با مدیریت بحران سازگاری ندارد و شوخی بردار نیست.
استاندار زنجان ادامه داد: در روستاهایی که بازدید شد، در برخی مناطق مسیرهایی که نباید خانه سازی شود این مهم انجام شده است و برخی فراموشی ها موجب بحران می شود.
وی به آبگرفتگی کوی صدرا و رختشویخانه زنجان اشاره کرد و افزود: در بارندگی هایی که از روز یکشنبه در استان آغاز می شود نباید شاهد این مشکل در این 2 مکان باشیم و باید امکانات برای رفع آن بکارگیری و مدیریت شود.
استاندار زنجان با تاکید بر اینکه نباید ادعای نداشتن امکانات کنیم، اظهارداشت: باید کوی صدرا و رختشویخانه زنجان برای مهار سیل مدیریت و جلسه اختصاصی برای آن برگزار و مشکل آن به طور اساسی و جدی برای همیشه رفع شود.
حقیقی به سیل بندهایی که توسط جهادکشاورزی استان زنجان احداث شده اشاره کرد و افزود: باید این مکان ها برای مهار سیل و جلوگیری از خطر توسط این دستگاه مدیریت شود.
وی خاطرنشان کرد: پس از فروکش کردن سیل احتمالی در روزهای یکشنبه و دوشنبه استان زنجان باید مدیریت ادامه داشته باشد، چون ممکن است مکانی به لحاظ ظاهر خرابی نداشته باشد اما با ورود به آن دچار حادثه و اتفاق شویم.
استاندار زنجان بر مدیریت بحران روز 13 فرودین نیز تاکید کرد و افزود: باید مدیریت ها در این روز نیز توسط اعضای مدیریت بحران در سطح همه شهرستانها ادامه داشته باشند و مردم به جای این روز در 14 و 15 به دامن طبیعت بروند.
حقیقی بر زدن چادر و اتراق در حاشیه رودخانه ها و مسیرهای سیلابی استان زنجان هشدار داد و افزود: حتی نباید فردی در این مکان های پرخطر توقف و اقدام به عکس برداری و فیلم برداری کند.
استاندار زنجان مسئولیت مدیریت بحران شهرستان ماهنشان را به معاون سیاسی، امنیتی استانداری زنجان، شهرستان خدابنده را به معاون عمرانی و طارم را به معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری استان واگذار کرد و این مسئولان از فردا /یکشنبه/ تا زمان رفع خطر سیل در این شهرستان ها مستقر می شوند.
علاوه بر این نیز همه اعضای مدیریت بحران استان زنجان از ظهر یکشنبه11 فروردین در محل استانداری زنجان به صورت شبانه روزی به همراه استاندار زنجان تا صبح سه شنبه و رفع شدن کامل خطر سیل در استان به حالت آماده باش مستقر می شوند.
نظر شما