«محمد حیدری»، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در دزفول، با اشاره به افزایش دبی رودخانه دز به یک هزار و 800 مترمکعب در ثانیه، اظهار کرد: قدرت و تحمل سیل بندهای دزفول به دلیل شدت آب تضعیف و سیل بندهای دزفول ضعیف شده اند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول، با بیان اینکه سیل بندهای زاویه ها به دلیل شدت آب در چندین نقطه ضعیف شده اند که با تلاش های ستاد مدیریت و همکاری ارگان های مختلف به حالت پایداری رسیدند، افزود: وضعیت دبی رودخانه دز لحظه ای شده لذا ستاد مدیریت بحران نیز لحظه ای در حال فعالیت است.
وی با اشاره به اینکه احداث سیل بندها مربوط به سال های گذشت است و مورد غفلت قرار گرفته اند، اضافه کرد: در حال حاضر سیل بندها فقط کنترل و ترمیم موقت می شوند اما با عبور از بحران باید با استفاده از شرکت ها و مهندسین مشاوره و انجام کارهای مطالعاتی نسبت به طراحی و استحکام دائمی این سیل بندها اقدام شود.
حیدری، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت سیل بندهای دزفول در کنترل است و سیل بندها ظرفیت تحمل دبی آب تا 2 هزار مترمکعب را دارند اما بیشتر نگرانی ما برای روستاهای پایین دست است.
وی عنوان کرد: سیل بندهای حوزه پایین دست به ویژه سیل بندهای شهرستان شوش حداکثر دبی یک هزار و 200 متر مکعبی را می توانند تحمل کنند که این موضوع کمی کار ما را با مشکل روبرو می کند.
سرپرست فرمانداری ویژه دزفول، با اعلام آماده باش کلیه ارگان های این شهرستان، خاطر نشان کرد: در حال حاضر ستاد مدیریت بحران شهرستان دزفول در حال آماده باش صد درصد است.
نظر شما