مازندران نورباران از  نور رسالت ختمی مرتبت

حضرت محمد(ص) آخرین پیام‌آور دین بوده است که کامل ترین دین را به ما و به بشریت ارزانی داشته است و اکنون در شب و روز مبعث رسول اکرم(ص) مازندران این دیار علویان، نورباران از نور رسالت ختمی مرتبت است .

به گزارش خبرگزاری شبستان، 27 رجب مصادف با روز مبعث رسول اکرم(ص) است؛ روز بزرگی است که بعنوان یکی از نقاط تمرکز وحدت تمامی مذاهب اسلامی همواره مورد توجه ویژه بوده است.

 

همزمان با شب عید سعید مبعث، مردم مومن و خداجو و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت شهرستان‌های استان مازندران در جای جای این استان علوی با برگزاری آیین‌های سخنرانی و مدیحه ‌سرایی این عید بزرگ را گرامی داشتند. 

 

در شب و روز مبعث رسول اکرم(ص) این رسول مهربانی‌ها، مساجد، هیئت‌های مذهبی و امامزادگان میزبان مردمانی بودند که با بزرگداشت این روز بزرگ و شادباش ایام، این روز بزرگ را با مدیحه سرایی، شعرخوانی و بیان شخصیت رسول الله حضرت محمد(ص) گرامی داشتند.

 

امروزه دین مبین اسلام، بعنوان دینی نجات بخش جامعه مورد توجه جوامع مختلف قرار گرفته است و افراد مختلفی از ادیان متفاوت به این دین گرویده اند و شاهد جهانی شدن و فراگیر شدن این دین مبین در دنیا هستیم و حضرت محمد(ص) بعنوان پیامبری که دین اسلام را ترویج کرده است؛ میراث‌دار این دین است.

 

کارشناس فرهنگی هنری آموزش و پرورش شهرستان نکا و کارشناس امور مذهبی  با اشاره به تبريک مبعث آخرين سفير الهي تصريح کرد: پیشرفت و تعالی ما در گرو اطاعت پذیری از خداوند و قرار گرفتن در مسیر اولیای الهی است و هرچه تبعيت از ائمه هدي (ع) بيشتر باشد؛ پيشرفت مسلمانان افزون تر خواهد شد.

 

حجت الاسلام «قربانعلی اسماعیلی» در گفت و گو با خبرنگار شبستان اظهار کرد: دشمنان اسلام و قرآن همواره در تلاش هستند تا با تضعيف هويت ديني مسلملنان، دین اسلام را که نجات دهنده بشریت است در جوامع مختلف کمرنگ کنند و مهمترین رسالت ما، توسعه و ترویج این دین است.

 

وي در ادامه افزود : تلاش برای گرايش آحاد جامعه بين المللي به اسلام از وظایف مهمی است که برعهده داریم و همه ما باید سهم خود را از تبلیغ و ارشاد دانسته و برای توسعه این دین بزرگ، تلاش کنیم.

 

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بهشهر و کارشناس علوم دینی و اسلامی، عید مبعث را یکی از نقاط تمرکز وحدت تمامی مذاهب اسلامی دانست که باید ضمن بزرگداشت این روز بزرگ، سیره و روش ختمی مرتبت محمد مصطفی(س) در جامعه ترویج شود.

 

حجت‌ الاسلام « سید محمد بابایی، در گفت و گو با خبرنگار شبستان عنوان کرد: امیدوارم همه ما زندگی اهل بیتی را برای خود برگزیده و با تأسی از زندگی حضرت محمد(ص) زندگی‌های خود را سرشار از نور و معرفت کنیم.

 

وی گفت: با مبعث پیامبر گرامی اسلام(ص) راه نجاتی برای مردم عالم گشوده شده و نور امیدی تابیدن گرفته تا از جهالت و ظلمت رهایی یافته و چراغ راهی برای خود داشته باشند.

 

بابایی، با اشاره به برنامه های بزرگداشت روز مبعث در شهرستان بهشهر افزود: اعزام مبلغ و مبلغه به مساجد و هیات مذهبی و تبیین اهداف بعثت رسول اکرم(ص) و اخلاق نبوی و همچنین پاسخگویی به مسائل دینی و احکام، برگزاری مراسم بزرگداشت در مساجد و هیات مذهبی و تلاش برای نهادینه کردن دین اسلام در بین ادیان مختلف از برنامه های مهم ما در این ایام بوده است.

 

مبعث؛ نزول اولین وحی الهی بر رسول اکرم(ص)

به گزارش شبستان، به عقیده اکثر علمای شیعه، بعثت پیامبر (ص) در روز بیست و هفتم ماه رجب، پنج سال پس از تجدید بنای کعبه، اتفاق افتاد و در آن زمان حضرت محمد(ص) 40 سال داشتند و برای عبادت و راز و نیاز به غار حرا رفته بودن که جبرئیل بر ایشان وارد شد و گفت: « ای محمد بخوان»

پیامبر فرمود: چه بخوانم؟ جبرئیل آیات آغازین سوره علق را از جانب خداوند نازل نمود:"بسم الله الرحمن الرحیم. اقرأ باسم ربک الذی خلق. خلق الانسان من علق. اقرأ و ربک الاکرم. الذی علم بالقلم. علم الانسان مالم یعلم"به نام خداوند بخشنده مهربان. بخوان به نام پروردگارت که بیافرید. آدمی را از علق بیافرید. بخوان و پروردگار تو ارجمندترین است؛ خدایی که به‌وسیله قلم آموزش داد و به آدمی آنچه را که نمی‌دانست، آموخت.

 

بعد از این رسالت، حضرت محمد(ص) از غار حرا و کوه پایین آمده و روانه منزل شد و ماجرای رسالت و مبعث را برای همسرشان، حضرت خدیجه(س) بیان کرد و خدیجه (س) که در سالهای همسری با پیامبر (ص) آثار بزرگی و پیامبری در ایشان را دیده بود، گفت: به خدا دیرزمانی است که من در انتظار چنین روزی، بسر برده‌ام، و امیدوار بودم که روزی تو رهبر خلق و پیغمبر این مردم شوی.

 

و اینچنین اولین آیه‌های کتاب آسمانی دین اسلام به پیامبر (ص) نازل شد و ایشان از جانب خداوند به مقام رسالت برگزیده شدند و اکنون دین اسلام در سراسر جهان، در حال ترویج و توسعه است.

کد خبر 776840

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha