۹۰ درصد ائمه جماعات مساجد آلمان در خارج از آن آموزش می بینند

نتایج مطالعات جدید بنیاد «کنراد آدناور» نشان می‌دهد که تقریباً ۹۰ درصد ائمه جماعات مساجد آلمان اهل این کشور نیستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان: این بنیاد که وابسته به اتحادیه دموکرات مسیحی آلمان است، نتایج مطالعات خود را در نشریه «راینیشه‌ پست» منتشر کرده است.

 

در نتایج این مطالعات آمده است که بیشتر امامان جماعات در مساجد آلمان از کشورهای ترکیه، شمال آفریقا، آلبانی، یوگسلاوی سابق، ایران و مصر آمده‌اند.

 

در شماره 417 هفته‌نامه خبری رايزنی فرهنگی ایران در آلمان آمده است: تقریباً نیمی از این امامان جماعات مساجد در مساجد اتحادیه ترکی اسلامی دیتیب (هزار مسجد) مشغول به کارند. همچنین تعداد امامان فعال در انجمن ‌ملی گوروش با ۳۲۳ مسجد، انجمن‌های فرهنگی اسلامی با ۳۰۰ مسجد و جامعه اسلامی بوسنیایی با ۷۰ مسجد قابل توجه است.

 

آندرئاس جاکوبز، یکی از اعضای گروه تحقیقات بنیاد کنراد آدناور، در این باره گفت: «برنامه‌های دولت آلمان برای کنترل روحانیون خارج از کشور، چندان نمی‌تواند تأثیرگذار باشد، چرا که آنها در کشورهای مبدأ آموزش می‌بینند و مسئولان دولت فدرال نظارتی بر نحوه آموزش این روحانیون ندارند. همچنین بیشتر این امامان مهارت و صلاحیت کافی برای آموزش افراد در جامعه آلمان را ندارند و نمی‌توانند منابع مالی مساجد را به صورت مستقل تأمین کنند آن ها معمولاً تحت نظارت دقیق دولت‌های اسلامی کار می‌کنند«.

 

به گزارش ایکنا، او اضافه کرد: «به هر حال، در اروپا به امامان به منزله رهبران دینی، آموزشی و مسئولان ادغام نگاه می‌شود. در این راستا باید آنها بیش از حضور در سمینارهای آموزشی در ترکیه، مراکش و مصر، تحت آموزش قرار گیرند و زبان آلمانی را حداقل به صورت مبتدی بیاموزند. آنها همچنین نیاز به فرصت‌های شغلی مناسب و حقوق کافی دارند که باید به وسیله مسلمانان آلمان و به صورت مستقل از کشورهای مبدأ تأمین شود«.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان این گزارش در حالی خبر از آموزش ائمه جماعات مساجد آلمان در کشورهایی خارج از این سرزمین خبر می دهد که در ماه های گذشته تجمعات بسیاری در رابطه با نگرش های سیاسی برخی از این افراد و در مجموع اعتراض به نگرش برخی از مسئولان تبلیغات دینی در مساجد آلمان انجام شد.

 

 

 

کد خبر 777447

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha