تلاش ارتش یک شهر را از سیلاب نجات داد

سرتیپ دوم سلیمانی با اشاره به اینکه در شهرستان شوشتر در بخش شعیبه، سیل در حال تخریب شهر بود، گفت: برای نجات این شهر تیپ ۴۵ تکاور ارتش با بکارگیری ۸۰ دستگاه خودرو و ادوات سنگین و فعالیت ۵۰۰ نفر نیروی انسانی کادر و وظیفه شهر فعالیت کردند.

امیر سرتیپ دوم ستاد «خدابخش سلیمانی» در گفتگو با خبرنگار سیاسی دفاعی شبستان در مورد روند خدمت رسانی ارتش در مناطق سیل زده گفت: در مورد سیلی که در استان خوزستان رخ داد نیروی زمینی قرارگاهی به نام امداد ذوالفقار به فرماندهی امیر دریادار سیاری، معاون هماهنگ کننده ارتش از ابتدای حادثه سیل تشکیل داد.

 

فرمانده قرارگاه لشکر ۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش افزود: از ابتدای سیل تمام یگان های ارتش در مناطق سیل زده حضور یافتند. تیپ ۴۵ تکاور در شهرستان شوشتر شعیبه زاویه، تیپ ۲۹۲ در دزفول شوش زاویه، تیپ ۱۹۲ در شهرستان اهواز شهرستان کارون و روستاها و شهرک های اهواز  رفیه و هویزه، تیپ ۳۹۲ در حمیدیه چزابه بستان و سوسنگرد، تیپ ۴۲۲ پشتبانی تجهیزات سنگین مهندسی را در همه قسمتهای شهر اهواز مدیریت می کنند.

 

وی ادامه داد: ۱۴ بالگرد گروه پدافند نیروی زمینی مستقر در جنوب غرب در تمام اقصی نقاط خوزستان از جمله مسجد سلیمان به امدادرسانی مشغول هستند و پشتبانی یگان های منطقه شش را با تمام توان انجام می دهد.

 

وی گفت: نیروی هوایی ارتش نیز در منطقه دزفول، شوش، زاویه با چرخ بال ها و خودروهای سبک و سنگین در حال انجام فعالیت و خدمت رسانی به مناطق سیل زده هستند.

 

فرمانده قرارگاه لشکر ۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش اظهار کرد: گروه پدافندی ارتش مستقر در جنوب غربی نیز در کنار سایر یگان های ارتش در حال کمک رسانی به مناطق سیل زده هستند. تمام یگان های نزاجا مستقر در جنوب غرب با مدیریت واحد در سطح منطقه دست به دست یکدیگر دادند و ۲۴ ساعت در خدمت مردم و در جمع آنها هستند.

 سرتیپ دوم سلیمانی خاطر نشان کرد: به دستور امیر موسوی، فرماندهی کل ارتش تا زمانی که آرامش به استان خوزستان بازگردد در جمع مردم هستیم زیرا ما از بطن مردم هستیم.

 

وی گفت: تا این لحظه یگان های ارتش کار خود را با موفقیت دنبال کردند و تعامل خوبی برقرار بوده است و مردم با کمال میل از این نیروها استقبال می کنند.

 

فرمانده قرارگاه لشکر ۹۲ زرهی نیروی زمینی ارتش در مورد هدایت و کنترل سیلاب ها تصریح کرد: در جلسات مدیریت ستاد بحران در سطح استان که با حضور وزیر کشور و ریاست مجلس برگزار شد اولویت نجات جان افراد است و بعد نجات زمین های کشاورزی، دام و تجهیرات منزل است.

 

این مقام مسئول در ارتش گفت: ستاد بحران تلاش می کند با مدیریت مسیر سیل کمترین آسیب به مناطق مسکونی برسد. این ستاد در تلاش است سیلاب ها را به سمت دشت شادگان و هورالعظیم هدایت کند. روستاهای حاشیه کرخه و دز کمی آسیب دیدند اما تلفات جانی در این مناطق نداشتیم و تا جایی که امکان داشت ساکنین منطقه، دام و طیور و تجهیزات منازل به مناطق امن و اردوگاههایی که پیش بینی شده است، هدایت شدند.

 

سرتیپ دوم سلیمانی افزود: باید خروجی سدهای کرخه، دز و کارون مدیریت شود. خروجی این سدها امشب به حداکثر می رسد و باید پیش بینی های لازم انجام شود تا شهرهای سوسنگرد، بستان و حمیدیه که دستور تخلیه آنها داده شده است، کمترین آسیب را ببینند.

 

وی در مورد همکاری ارتش برای تخریب برخی پلها برای هدایت سیلاب به مسیرهای انحرافی گفت: در شهرستان شوشتر در بخش شعیبه، سیل در حال تخریب شهر بود که این موضوع در شورای تامین مطرح و مقرر شد تا سیل بند نیشکر شکسته شود و آب به سمت نیشکر دهخدا هدایت شود که این اقدام انجام شد. در این فرایند تیپ ۴۵ تکاور با ۸۰ دستگاه خودرو و ادوات سنگین بیل و بلدوزر و لودر و بالغ بر ۵۰۰ نفر نیروی انسانی کادر و وظیفه شهر را نجات دادند/.

کد خبر 777504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha