مردم پلدختر و معمولان دسترسی به امکانات اولیه ندارند/ سیل زدگان در پلدختر جز لباس تن چیزی در بساط ندارند

کاظمی با بیان اینکه از هلال احمر انتقاد دارم، گفت: سیل زدگان منطقه پلدختر چیزی جز لباس تن در بساط ندارند. ۳۰ هزار نفر در این مناطق کفشی برای پوشیدن ندارند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، «محمد کاظمی» در جلسه علنی امروز هجدهم فروردین گفت: ای کاش این جلسه با حضور اعضای هیئت دولت و رییس جمهور برگزار می شد و اگر می دانستم این جلسه بدون حضور رییس جمهور است هرگز مردم پلدختر و معمولان را رها نمی کردم. پس از اتمام نطق سریعا به پلدختر مراجعه می کنم.

 

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبر انقلاب به محض شنیدن سیل دستور اکید به فرماندهی ارتش و سپاه دادند تا به این مناطق رسیدگی شود.

 

نماینده مردم پلدختر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قریب به 167 هزار میلی متر در پلدختر بارندگی بوده است، گفت: در پلدختر 20 روستا کاملا محو شدند و زیر آب رفتند، خانه ها و مراتع کشاورزی، مغازه ها همگی آسیب دیدند. سیل زدگان مناطق من جز لباس تن خود چیزی در بساط ندارند.

 

کاظمی ادامه داد: اکنون بیش از 30 هزار نفر کفشی برای پوشیدن در این منطقه ندارند و تمامی اموال خود را از دست داده اند، ما به یاری تمامی دستگاه ها و مردم نجیب برای کمک رسانی به مردم پلدختر هستیم.

 

نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ارتباط پلدختر با معمولان و مرکز استان قطع شده است و این ارتباط از جاده های روستایی با طی 70 کیلومتر به سختی صورت می گیرد. ارتباط بیش از 60 روستا به طور کامل قطع شده است و کمک غذایی به آنها توسط بالگرد انجام می شود.

 

وی تصریح کرد: کلیه زیرساخت های تلفن، برق و آب قطع شده است و تنها بخشی از خدمات ارایه می شود. از خطوط انتقال آب و برق چیزی باقی نمانده است.

 

وی گفت: هنوز برآورد خسارت وارده به مناطق سیل زده در پلدختر انجام نشده است اما کمک رسانی به مردم در این منطقه با سختی انجام می شود. تا این لحظه مردم پلدختر و معمولان دسترسی به امکانات اولیه ندارند. زنان و کودکان در روستاها و کوه ها بدون چادر و امکانات زندگی می کنند.

 

وی خاطرنشان کرد: از هلال احمر انتقاد دارم، انتظار داشتیم پس از گذشت یک هفته حداقل امکانات اولیه برای مردم این شهر مهیا می شد، ما انتظار حضور رییس جمهور را در مناطق سیل زده داشتیم. در این سیل 30 هزار خانوار بی خانمان شدند، هنوز نتوانستیم با پل نظامی هم ارتباط روستایی را برقرار کنیم. درخواست پل شناور از نیروهای نظامی کردیم تا بتوانیم از این طریق ارتباط میان روستاها را برقرار کنیم.

 

وی اظهار کرد: اگر در رسیدگی به مناطق زلزله زده کوتاهی کنیم نه مردم ما را می بخشند و نه خدا ما را می بخشد. از قوه مقننه انتظار داشتیم تا به دستگاه ها بیشتر فشار بیاورد تا به داد مردم برسد.

 

وی در مورد راه حل های جلوگیری از آسیب های بعدی سیل اظهار کرد: احداث دیوارهای علمی ساحلی برای نجات جان مردم یکی از راه هایی است که در صورت تکرار سیل می تواند از خطرات احتمالی جلوگیری کند.

 

وی گفت: جانمایی مناسب برای مسکن مردم و بازسازی جاده پلدختر به معمولان از دیگر راه های جلوگیری از آسیب های بعدی است./

کد خبر 777715

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha