به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، «سیدمحمد بطحایی»، شب گذشته (دوشنبه 19 فروردین) در جلسه ستاد بحران آموزش و پرورش خوزستان، با اشاره به شرایط این استان در جهت مقابله با سیل، اظهار کرد: حل مشکلات خوزستان اولویت همه مجموعه های حاکمیت است و از این جهت مردم خوزستان اطمینان داشته باشند به هیچ عنوان تنها نیستند.
وی با بیان اینکه در این شرایط همه همکاران خود را در آموزش و پرورش حمایت می کنیم، افزود: برای آنکه بتوانیم کمک های خود را به مناطق آسیب دیده ناشی از سیل برسانیم تعدادی از استان های کشور را به عنوان معین تعیین کردیم و یکی از معاونان وزارت آموزش و پرورش به عنوان رئیس و هماهنگ کننده این استان انتخاب شده است.
وزیر آموزش و پرورش، با اشاره به اینکه علاوه بر آن کارگروه ستادی نیز تشکیل شده که از این به بعد همه مسائل، مشکلات، نیازها و پیگیری های خوزستان از طریق آن انجام شود، اضافه کرد: تلاش ما این است که بتوانیم به صورت هماهنگ و منسجم امکانات لازم را در اختیار خوزستان قرار دهیم و کارها را با سرعت پیش ببریم.
وی با بیان اینکه با تمام امکانات و تجهیزات در کنار مجموعه آموزش و پرورش استان هستیم، تصریح کرد: مراکز خاص اسکان همکاران فرهنگی را با امکانات مناسب در سه یا چهار منطقه در استان پیش بینی کرده ایم تا اگر این مشکلات ادامه پیدا کند و نگرانی ها جدی شود، این مراکز را برای اسکان همکاران فرهنگی در نظر بگیریم.
وی با اشاره به اینکه در صورت لزوم اعتبارات لازم برای اسکان همکاران فرهنگی تخصیص پیدا می کند، اذعان داشت: اگر این شرایط ادامه یابد تمرکز ما باید بر روی متوسطه دوم به ویژه پایه دوازدهم باشد که در حال آماده شدن برای کنکور هستند که در این راستا پیش بینی هایی صورت گرفته که ظرف چند روز آینده اطلاع رسانی خواهد شد.
بطحایی، اردوهای آموزشی و جبرانی برای دانش آموزان را از جمله اقدامات پیش بینی شده عنوان کرد و ادامه داد: اگر لازم باشد مدرسانی را از تهران اعزام و امکانات مناسب را برای دانش آموزان فراهم می کنیم و در رابطه با کنکور نیز تسهیلاتی را برای داوطلبان این مناطق در نظر می گیریم تا از این نظر دچار مشکل نشوند.
وی با بیان اینکه اگر دانش آموزان مناطق سیل زده به هر دلیلی نتوانند در خردادماه در آزمون شرکت کنند نمره امتحانات شهریورماه را در خردادماه محاسبه می کنیم، یاد آور شد: به محض اینکه شرایط به ثبات رسید بازسازی مدارس را آغاز خواهیم کرد و برای مدارسی که نیاز به تخریب دارند و تا مهرماه آماده نمی شوند از اسکان موقت استفاده می کنیم.
وی ارسال کتاب، لوازم تحریر و پوشاک هایی را که دانش آموزان از دست داده اند را در دستور کار این وزارت قرار دادیم، عنوان کرد: این اطمینان خاطر را باید به دانش آموزان بدهیم که در این شرایط حقی از آنها در کنکور و امتحانات نهایی ضایع نمی شود و هر شرایط و مصوباتی که لازم باشد برای حمایت از آنها در نظر گرفته می شود.
لازم به ذکر است، پدیده سیل سبب تخریب 103 مدرسه و یک اردوگاه دانش آموزی در استان خوزستان شده و همچنین 538 مدرسه بر اثر وقوع سیلاب آسیب دیده اند. در حال حاضر 207 مدرسه، یک اردوگاه و یک سالن ورزشی در اختیار سیل زدگان خوزستان قرار گرفته که در مجموع 14 هزار نفر تاکنون در مدارس ما اسکان داده شده اند.
نظر شما