مسجدی که موفقیت خود را مدیون یک زوج است

یکی از برنامه‌های جالب مسجد خاتم الانبیاء (ص) تقدیر از کسبه محله دردار است به ویژه کسانی که با این مسجد در تهیه و توزیع پوشاک و ارزاق میان نیازمندان همراهی می‌کنند.

خبرگزاری شبستان، گروه مسجد و کانون‌های مساجد: مراسم معنوی اعتکاف در ماه رجب امسال (1440 هجری قمری) به دلیل همزمان شدن با تعطیلات مربوط به عید نوروز با حضور کم رنگ مردم همراه شد که البته طبیعی و قابل پیش بینی بود.

 

البته مشاهدات و اطلاعات خبرنگار ما حکایت از استقبال گسترده مردم از مراسم پر فیش اعتکاف در برخی از مساجد از جمله مسجد علی بن الحسین (ع) بلوار ابوذر و مسجد فیروزآبادی شهر ری، دارد و همین موضوع، دلیلی شد برای بررسی وضعیت یکی از این مساجد.

 

مسجد خاتم الانبیا (ص) بزرگراه محلاتی تهران که به مسجد سنگی معروف است در زمان ساخت بزرگراه محلاتی و با اجازه حاکم شرع، تخریب شد و آیت الله سید عبدالعلی تقوی شیرازی، امام جماعت آن حاضر نشد امام جماعت مسجد تازه تاسیس را قبول کند.

 

 

آیت الله تقوی شیرازی؛ امام جماعت این مسجد با سابقه در محله دردار تهران، بعدها در منزل شخصی اش تدریس علوم حوزوی را آغاز کرد و طی سالیان اخیر منزل او در محله دردار تهران در همه مناسبت های دینی میزبان شماری از دلسوختگان مکتب اهل بیت عصمت و طهارت (ع) است.

 

 

اما مسجد خاتم الانبیا (ص) مانند هر مسجد دیگری، ارزش و اعتبار خود را از دین وام گرفته است و شاید نبود امام جماعتی، مدتی در فعالیت های آن اثرگذار باشد اما دوباره اثرگذاری محیطی و اجتماعی خود را باز می یابد.

 

برگزاری مراسم اعتکاف در ایام البیض، دستاویزی برای احیای کارکردهای این مسجد شد به طوری که این مراسم امسال نیز با وجود همزمانی با تعطیلات نوروزی با حضور پر شمار جمعی از خواهران برگزار شد به طوری که حجت الاسلام سید محمد تهرانی؛ امام جماعت آن از این موضوع به عنوان نقطه عطف فعالیت های این خانه خدا در عبور از وضعیت پس از ساخت بزرگراه محلاتی نام برد.

 

مسجد خاتم الانبیا (ص) که با حضور مستمر خلیلی تهرانی و همسرش حائز موفقیت های خوبی طی سالیان اخیر شده، توانسته به دلیل ممتاز بودنش، اجازه تاسیس پایگاه ترویج ازدواج و تحکیم خانواده را از مرکز رسیدگی به امور مساجد و مرکز ملی خانواده دریافت کند.

 

آیین گشایش پایگاه ترویج ازدواج و تحکیم خانواده در مسجد خاتم الانبیا (ص) اسفند ماه 1397 و با حضور 60 زوج جوان و گروه‌های دیگری از مردم برگزا رو در آن تاکید شد که مساجد باید کارکرد مهم و اساسی خود در امور مربوطه به ازدواج و مشاوره های خانوادگی را بازیابد.

 

 

مسجد خاتم الانبیا (ص) که سابقه 110 ساله دارد یکی از مساجد فعال در دوران نهضت مبارزاتی ملت ایران علیه نظام شاهنشاهی و همچنین دوران دفاع مقدس بود و خاطراتی پر شمار از دوران ایثار و شهادت در سینه خود جای داده است.

 

این مسجد همچنین کتابخانه بزرگ و مجهزی دارد که همه روزه برنامه هایی به صورت مجزا و اختصاصی برای گروه های سنی مختلف اعم از کودکان، نوجوانان، جوانان و کهنسالان دارد. ضمنا قرائت خانه آن در طول سال به ویژه در ایام کنکور و امتحانات مقاطع مختلف تحصیلی، میزبان دانش آموزان و دانشجویان است.

 

برنامه های مسجد خاتم الانبیا (ص) همان طور که با حضور مستمر یک زوج اداره می شود و به موفقیت های فراوانی دست یافته است در اجرای برنامه های مختلف نیز تاکید ویژه ای به حضور پدران و مادران در کنار فرزندان دارد. البته به تعبیر خلیلی به دلیل اشتغال مردان و مشکلات مالی این روزهای کشور به سختی می توان برادران را به حضور در برنامه های مسجد ترغیب کرد اما خواهران به صورت طبیعی استقبال بیشتری از فعالیت های این خانه خدا و سایر مساجد دارند.

 

 

یکی از برنامه های جالب مسجد خاتم الانبیاء (ص) تقدیر از کسبه محله دردار است به ویژه کسانی که با این مسجد در تهیه و توزیع پوشاک و ارزاق میان نیازمندان همراه می کنند. یک دسته گل، یک کتاب آموزه و مبلغی ناچیز، هدیه اهالی این مسجد به کسبه متدین محله است.

 

یادآور می‌شود، مسجد خاتم الانبیاء (ص) در اتوبان محلاتی، بین پل های آهنگ و ری، خیابان وفایی واقع شده است.

 

 

 

 

کد خبر 779218

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha