«مجید خوبی زاده» سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، با اشاره به آیین اختتامیه نخستین جشنواره قصه گویی لوپه_تو، گفت: کتابخانه فاطمه ها یکی از برترین کتابخانه های جنوب کرمان است که علاوه بر انجام فعالیت های حوزه کتاب و کتابخانه ای هر ساله برنامه های جدید و نو اجرا می کند.
سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان، اضافه کرد: امروز شاهد برگزاری اختتامیه نخستین جشنواره قصه گویی بودیم و این یکی از چندین برنامه های پر محتوایی است که به همت این کتابخانه برگزار شد.
وی، با بیان این مطلب که هنر قصه گویی می تواند روایت زندگی انسان را بازگو کند، بیان داشت: این چنین جشنواره هایی می تواند به ترویج فرهنگ قصه گویی در سطح جامعه کمک کند و زمینه تبادل تجربیات مفید میان قصه گویان را فراهم کند.
خوبی زاده، با اشاره به این مطلب که یکی از رویکردهای این جشنواره استعداد یابی است، افزود: نکته قابل توجه این جشنواره، حضور پر رنگ قشر نوجوان بود که این امر نمایانگر وجود استعدادهای درخشان در بین نوجوانان جنوب کرمان است و می تواند به بروز و ظهور استعدادهای این قشر کمک بسزایی کند.
سرپرست دبیرخانه کانون های مساجد جنوب کرمان، اضافه کرد: قطعا در سالهای آینده شاهد اتفاقات بهتری در این زمینه هستیم.
«فرزاد میرشکاری» دبیر نخستین جشنواره قصه گویی لوپه _ تو، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، گفت: این جشنواره برای نخستین بار در جنوب کرمان و به همت کتاب خانه فاطمه ها و با حضور شاعر و نویسنده کرمانی خانم افسانه شعبانژاد در کهنوج برگزار شد.
فرزاد میرشکاری، با بیان این مطلب که این جشنواره به صورت منطقه ای برگزار شد، ابراز داشت: بیش از ۲۰۰ شرکت کننده از ۷ شهرستان جنوب کرمان در این جشنواره شرکت کردند.
دبیر جشنواره قصه گویی لوپه _ تو، اظهار کرد: هر شرکت کننده عروسکی به شکل قهرمان قصه خود ساخته و با عروسک های خود قصه گویی کردند.
وی، بیان داشت: در این جشنواره ۲۱ قصه گو به همراه عروسک هایشان هنرنمایی کردند.
میرشکاری، با بیان این مطلب که در جنوب کرمان نیاز به احیا فرهنگ قصه گویی داریم، به برخی از اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و افزود: قصه گویی همه نیازهای فرهنگی جامعه از جمله ادبیات، نوع پوشش لباس، فن بیان، زبان بدن، شعر و کتاب خوانی را شامل میشود.
دبیر جشنواره با اشاره به این مطلب که قصه بهترین ابراز برای ترویج فرهنگ کتابخوانی است، بیان داشت: یکی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره، استفاده از هنر قصه گویی به منظور ترویج فرهنگ کتاب خوانی است.
وی، اضافه کرد: علاوه بر نهادینه کردن و احیا فرهنگ قصه گویی، ترویج فرهنگ گوش کردن به قصه نیز از سایر اهداف این جشنواره است.
میرشکاری، ادامه داد: با آموختن مهارت گوش کردن به قصه یاد می گیریم در زندگی روزمره با صبر و حوصله به صبحت های دیگران گوش دهیم.
دبیر جشنواره قصه گویی، بیان داشت: در این جشنواره ۵ عروسک برتر انتخاب و قرار است در مکانی به عنوان موزه عروسک های جنوب کرمان نگهداری شوند و در معرض دید دانش آموزان قرار گیرند.
وی، اضافه کرد: مقرر شد صدای ضبط شده قصه گو را با استفاده از دستگاه ضبط صوت در کنار عروسک ها قرار داده شود تا هر بازدید کننده ای بتواند قصه را گوش کند.
میرشکاری، با بیان این مطلب که این جشنواره در بخش های دانش آموزی، آزاد و عروسک های برگزیده برگزار شد، به اسامی برگزیدگان مرحله نهایی نخستین جشنواره قصه گویی لوپه_تو اشاره کرد و افزود: در بخش دانش آموزی، به ترتیب امیرعلی دوست محمدی از رودبار، زنیا جلالی از کهنوج، زهرا وزیری از کهنوج، آیسان امیری از کهنوج و محنا پوراحمدیان از کهنوج مقام های اول تا پنجم را از آن خود کردند.
دبیر جشنواره قصه گویی لو په _ تو، با اشاره به اسامی برگزیدگان بخش آزاد این جشنواره اشاره، ابراز داشت: معصومه جهانبانی از عنبرآباد، اسماعیل صبوری از قلعه گنج، علی آسا از کهنوج و زکیه میرشکاری از دهکهان به ترتیب نفرات اول تا چهارم این بخش از جشنواره شدند.
وی، با بیان این مطلب که ۵ عروسک به عنوان آثار برتر انتخاب و از سازندگان آنها تجلیل شد، به اسامی سازندگان این عروسک ها اشاره کرد و گفت: زکیه میرشکاری از دهکهان، ام البنین بامری از کهنوج، شقایق قلندری از کهنوج، فاطمه زهرا علی توکلی از عنبرآباد و راحیل سلیمانی از کهنوج به عنوان سازندگان برتر عروسک در این جشنواره انتخاب شدند.
نظر شما