به گزارش خبرگزاری شبستان ایرنا نوشت: محرمعلی الهویی از مساجد به عنوان قطب فرهنگی در جامعه یاد کرد و اظهار کرد: یکی از طرح های مهم سوادآموزی، آموزش عملی نماز با موضوع کلید بهشت است که با هدف تصحیح اذکار و اعمال نمازگزاران و ترویج فرهنگ نماز در خانواده در کلاس های دوره های مختلف سوادآموزی در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه سوادآموزی در فرهنگ ما منبعث از آموزه های دینی، سیره نبوی و علوی است ،خاطرنشان کرد: سعادت دنیوی و اخروی ما برای رسیدن به کمال جز از طریق بهرهمندی از این منابع عظیم و غنی دینی میسر نخواهد شد که آن هم در گرو داشتن سواد است.
الهویی از خانه، مسجد و مدرسه به عنوان کانون های اصلی ترویج و تبلیغ سوادآموزی نام برد و اضافه کرد: همسویی این سه محور مهم، موجب تحقق فرمان تاریخی حضرت امام خمینی (ره) در ریشه کنی بی سوادی با عزم عمومی آحاد جامعه می شود.
وی ادامه داد: طرح گفتمان با ائمه جماعات مساجد هم از لحاظ بهره مندی از خردجمعی و هم از نظر توسعه همکاری ائمه جماعات در خطبه ها، منابر ، مجالس و تجمیع نیروهای فعال در مسجد دارای اهمیت است.
الهویی بیان کرد: مشارکت بسیج و هیات امناء و نمازگزاران در مساجد در اجرای این طرح می تواند نقش موثری در تبلیغ، ترویج فعالیت های سوادآموزی، شناسایی، جذب و آموزش جامعه هدف داشته باشد.
وی تاکید کرد: شایسته است پرچم مبارزه با بی سوادی بر بام هر خانه و سردر هر مسجد و مدرسه برافراشته شود و با نهایت تکریم و احترام به بی سوادان و کم سوادان خدمات داده شود.
به گزارش شبستان، دور نیست سال هایی که مساجد پا به پای مدارس در مسیر ریشه کن کردن بی سوادی در جامعه، گام نهادند اما هر روز که می گذرد به جای آنکه در تمامی مساجد شاهد تحولاتی چشمگیر و رو به جلو باشیم در برخی از آن ها شاهد هستیم که برنامه هایی را که سال ها در آن ها برگزار شده بود و منشاء خیر و برکت و افزایش دانش اجتماعی در اطراف مساجد شده بود بعظضا در بعضی از مساجد دیگر برگزار نمی شوند.
در این میان ناهماهنگی ها و تنگ نظری های برخی از مسئولان مساجد و نهادهای متولی امور مساجد نیز می تواند سنگی در مسیر پیشبرد اهداف متعالی جامعه باشد که باید برای برطرف کردن آن ها نیز اندیشید.
نظر شما