«رضا کمالی زرکانی»، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در بندرعباس عنوان کرد: باتوجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در رابطه با اقتصاد مقاومتی و نامگذاری سال جاری از سوی معظم له به نام«رونق تولید»، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برنامه هایی را در راستای گفتمان سازی برای تحقق این مهم در دستور کار قرار داده است.
وی با بیان اینکه دبیرخانه فرهنگ و هنر روستا و عشایر یکی از زیر مجموعه های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که در این زمینه نقش آفرین است، افزود: دوره آموزشی کارآفرینی ویژه روستائیان و عشایر منطقه جنوب کشور ویژه استان هاس بوشهر، کرمان، سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان و هرمزگان از جمله برنامه های این دبیرخانه در جهت تشویق روستائیان و عشایر برای تلاش در زمینه رونق تولید است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان اظهار کرد: ائمه جماعات و مدیران کانون های فرهنگی هنری مساجد، دهیاران و فعالان عرصه تولید مناطق روستایی و عشایری از مخاطبین این دوره آموزشی می باشند.
وی برگزاری همایش، نشست های تخصصی، گعده ها، تبادل تجربه بین فعالان فرهنگی تولیدی و اقتصادی روستاها در زمینه رونق بخشی به تولید، معرفی طرح ها و پروژه های موفق روستایی و بیان چگونگی بازاریابی و عرضه تولیدات و محصولات روستایی را از دیگر بخش های این برنامه ذکر کرد.
کمالی زرکانی با بیان اینکه این دوره های آموزشی از فردا در جنوب کرمان آغاز می شود و تا 11 اردیبهشت به اتمام خواهد رسید، افزود: آیین اختتامیه دوره آموزشی کارآفرینی ویژه روستائیان و عشایر منطقه جنوب کشور با حضور مسئولان کشوری و استانی 12 اردیبهشت ماه جاری به میزبانی کانون فرهنگی هنری ابوذر دهستان ایسین از توابع بخش مرکزی بندرعباس برگزار می شود.
وی به تشریح پتانسیل و ظرفیت های فراوان فرهنگی، اقتصادی و تولیدی در مناطق روستایی استان هرمزگان پرداخت و خاطرنشان کرد: هرمزگان به جهت برخورداری از هزار و 400 کیلومتر نوار ساحلی، 14 جزیره(فرصتی برای پرورش ماهی در قفس و پرورش میگو)، زمین های مستعد برای کشاورزی خارج از فصل، باغات انبه، نارنگی، لیمو، خرما و... سرشار از ظرفیت های بی نظیر در حوزه تولید است.
این مقام مسئول به وجود بیش از هزار کانون فرهنگی هنری در مساجد هرمزگان که حدود 80 درصد از آنان در مناطق روستایی فعالیت می کنند، اشاره و عنوان کرد: ظرفیت های خوبی نیز در حوزه فرهنگی در سطح روستاهای این استان وجود دارد که می توان از آن ها در راستای گفتمان سازی رونق تولید بهره گرفت.
وی افزود: روستایی کردر در شهرستان میناب در زمینه ترویج فرهنگ و سیره رضوی و میزبانی از جشنواره های ملی، روستای روتان در شهرستان سیریک در زمینه فعالیت های قرآنی در سطح کشوری، روستای بازیاری در میناب در حوزه ابداعات و اختراعات و برپایی نمایشگاه های دستاوردهای روستاهای کشور گواه بر این مدعا هستند.
نظر شما