حجت الاسلام اباذر بیگی، مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی، در گفتگو با خبرنگار شبستان گفت: در برخی روایات، شب نیمه شعبان پس از شب از برترین و بهترین شب ها نام برده است که در این شب بسیاری از مسلمانان به شب زنده داری و دعا مشغول می شوند.
وی افزود: نه تنها مسلمانان، بلکه تمام مردم جهان در ادیان مختلف منتظر منجی و رهبر خود هستند که هرکدام با نام خاصی است که در واقع تمام آنها منتظر یک نفر واحد هستند که در هنگام ظهور تمام سوالات به جواب اصلی خود خواهد رسید.
بیگی با بیان اینکه امام زمان(عج) القاب و کنیه های زیادی دارد، تصریح کرد: براي امام مهدي(عج) بيش از 300 لقب ذکر شده که هر يک بر بُعد خاصي از شخصيت و ويژگيهاي اخلاقي و روحي آن حضرت دلالت دارد.
وی ادامه داد: از جمله القاب آن می توان به مهدي، منصور، قائم، حجتالله، صاحبالامر، خلف صالح، بقيةالله، منتقم، موعود، خاتمالاوصيا، داعي، باسط، ثائر، صاحبالزّمان، وليالله، خليفة الرّحمان، برهان، سيّد و منتظر اشاره کرد.
مسئول دبیرخانه ستاد نظارت بر کانون های فرهنگی و هنری مساجد آذربایجان غربی گفت: در روایات آمده است که جبرئیل در شب نیمه شعبان پیامبر را از خواب بیدار کرد و به برپایی نماز، قرائت قرآن، دعا و استغفار در این شب سفارش شده است.
بیگی خاطرنشان کرد: اهل سنت بهویژه طریقتهای تصوف، به فضیلت نیمه شعبان معتقد هستند و به شب زنده داری و انجام امور عبادی نظیر خواندن قرآن، ، برپایی نماز های مستحبی و دعا و روزه داری در نیمه شعبان اهتمام میورزند و این شب نزد آنان به «شب برات» معروف است.
نظر شما