ادغام شعب همجوار بانک ملی

بانک مرکزی با توسعه بانکداری الکترونیک کاهش تعداد شعب بانکی را در دستور کار دارد و بر این اساس ادغام شعب همجوار بانک ملی در دستورکار این بانک قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری شبستان، بانکداری الکترونیک در سال های اخیر پیشرفت قابل توجهی پیدا کرده است که با پیشرفت ان دیگر نیازی به مراجعه به شعب بانکی و استفاده از روش های سنتی نیست. بانکداری الکترونیک تعداد مراجعین بانک ها را کاهش داده است و از این دیگر نیازی به تعداد زیاد شعب بانکی در سراسر کشور وجود ندارد بر این اساسا بسیاری از کشورهای توسعه یافته بحث بانکداری بدون شعبه را مطرح کرده اند اما در کشور ما طی 2 دهه اخیر برخلاف سایر کشورها شاهد افزایش شعب بانکی بوده ایم  تا جایی که تعداد شعب بانک‌ها نسبت به پانزده سال گذشته ٤٢ درصد افزایش یافته است.

 

با این تاکیدات بانک مرکزی کاهش تعداد شعب بانکی را با جدیت دنبال می کند و آمارهای جدید نشان می‌دهد که اقداماتی در این زمینه انجام شده و تعداد کل شعب بانکی در سال جاری رو به کاهش بوده است. بر اساس آمار بانک مرکزی تعداد شعب داخل کشور شبکه بانکی در پایان خرداد ماه ۱۳۹۷ نسبت به پایان اسفند ماه ۱۳۹۶، معادل ۰.۶ درصد کاهش یافته و به ۲۰۵۹۸ شعبه ‌رسیده است. بر این اساس در پایان خرداد ماه ۱۳۹۷، تعداد شعب بانک‌های دولتی ۸۶۸۱ شعبه (۴۲.۱ درصد)، بانک‌های خصوصی شده ۶۴۶۱ شعبه (۳۱.۴ درصد) و بانک‌های خصوصی و موسسات اعتباری ۵۴۵۶ شعبه (۲۶.۵ درصد) است.

 

حالا در ادامه این مسیر مدیرعامل بانک ملی ایران نیز بر لزوم ادغام شعب همجوار این بانک تاکید کرده است. روابط عمومی بانک ملی ایران در این باره به نقل از «محمدرضا حسین زاده» با بیان اینکه نباید در یک شعاع کم، چندین شعبه بانک وجود داشته باشد، آورده است: «در روزگاری که بانکداری الکترونیکی توسعه یافته و نمونه‌های پیشرفته آن در بانک ما وجود دارد، حبس منابع در قالب شعبه منطقی نیست. می‌توان با ادغام شعب همجوار، در مناطقی که بانک ملی ایران حضور کمتری دارد شعبه ایجاد کرد و یا از منابع آزاد شده برای افزایش قدرت خدمات رسانی به مشتریان استفاده کرد.»

 

حسین زاده همچنین با بیان اینکه «سوددهی» از مهم ترین شاخص های ارزیابی عملکرد شعب است، اظهارداشت: «طبیعی است که با ادغام چند شعبه زیان ده، می‌توان همزمان با حفظ کیفیت خدمت رسانی به مشتری، شعبه را به سوددهی رساند.»

 

یادآور می شود: تعداد شعب نظام بانکی کشور باید در مجموع ۱۲ هزار شعبه باشد که بر این اساس بانک مرکزی به دنبال کاهش هزینه های اداری و جاری بانکها است تا منابع آنها صرف تسهیلات دهی بیشتر به بخش های اقتصادی کشور شود و از این رو تا جایی که امکان دارد، شعب زیان ده و کم بازده تعطیل یا با دیگر شعب ادغام می شوند و بر این اساس گویا مطالبه رییس جمهوری برای توسعه بانکداری الکترونیکی و ساماندهی شعب بانکی در دستور کار قرار گرفته است./

کد خبر 784900

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha