به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان، پروفسور علی اکبر فرهنگی، رییس دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، امروز( ۱۲ اردیبهشت) در نخستین همایش و نمایشگاه رسانه های نوین و شکل دهی نهادهای اجتماعی در سخنانی با بیان اینکه رسانه ها جنبه های مثبت و منفی زیادی با خود آوردند اما متاسفانه جنبه های منفی بیشتر مطرح می شود؛ گفت: رسانه ها ابزاری است که می شود در جهت های بسیار خوب از آن استفاده کرد.
وی افزود: این را در قلعه گنج- شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در استان کرمان- دیدم که کاری را از طریق رسانه می توان انجام داد و مردم را آگاه کرد به گونه ای که زندگی آنان زیر و رو می شود.
دبیر علمی این همایش ادامه داد: اساس کار ما به جهت علمی این است وقتی تکنولوژی جدید می آید دگرگونی را در ابعاد مختلف شروع می کند و عنوان همایش هم برای همین است که این رسانه ها تک تک نهادهای اجتماعی را تحت تاثیر قرار خواهند داد.
وی با بیان اینکه خانواده پیش از تکنولوژی جدید گسترده و ثابت بودند که در یک جا بود اما امروز تاثیر رسانه ها روی اقتصاد و آموزش و پرورش و ...وجود دارد؛ گفت: نهاد اقتصاد با شکل گیری رسانه های نوین از حالت خودمصرف به اقتصاد مبادله تبدیل و آنجا پا از قلمرو مغزها فراتر می رود.
فرهنگی گفت: اینکه رسانه های نوین چطور فرآیند صادرات را برای ما ترسیم می کند و ما محصولات خود را در اقصی نقاط جهان گسترش دهیم باید مورد توجه باشد.
وی در پایان گفت: در همه جای جهان گرایش به اخلاقی شدن پیش می رود و رسانه ها نقش برجسته ای در این دارند و در فلسفه اخلاق گرا، عدالت منابع انسانی اولین بحث است لذا رسانه های نوین در خدمت بشر است که هستی خود را به راستی برساند.
نظر شما