به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «حسینقلی قوانلو» امروز (یکشنبه 15 اردیبهشت) در نشست خبری با اصحاب رسانه استان گلستان با اشاره به عدم مصوبه حمایتی دولت در بخش صنعت در استانهای سیلزده، اظهار کرد: دلیل اینکه وزارت جهاد کشاورزی توانست در 10 فروردین مصوبه از دولت دریافت کند و همچنین در 17 فروردین مصوبه تکمیلی داشت این بود که فرمهای تعیین خسارت در بخش کشاورزی در ستاد مدیریت بحران کشور وجود داشت و بر اساس سابقهای زیادی که این بخش از خسارات ناشی از بلایای طبیعی داشت ستاد بحران به موقع عمل کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان ادامه داد: اما در بخش صنعت اینگونه نبود در سازمان صنعت، معدن و تجارت به منظور ارائه برآورد خسارت ناشی از سیل به واحدهای صنعتی فرمهایی را تهیه و به وزارتخانه ارسال کردیم ولی بیان شد که باید در فرمهای مربوط به استانداری این برآوردها ابلاغ شود.
قوانلو تاکید کرد: اما در فرمهای مربوط به استانداری بخش صنعت گنجانده نشده بود و ما به شکل دستی این خسارتها را وارد و به تهران ارسال کردیم ولی بیان شد که باید صنعت فرمهای جدیدی را طراحی کند و پس از تهیه آن به ستاد بحران کشور ارسال و مصوبه از آنها دریافت کردیم.
وی گفت: در هفته گذشته با چهار امضای معاونت عمرانی و اقتصادی و استاندار و صنعت و معدن تجارت فرمهای برآورد خسارت سیل اخیر تهیه و به تهران ارسال شد و امیدواریم امروز از هیئت وزیران مصوبهای در این راستا و حمایت از قالیبافان، صنعت و واحدهای تولید دریافت کنیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان متذکر شد: بخش صنعت انتظار تسهیلات بلاعوض را ندارد چون مبالغی که برای تسهیلات بلاعوض در نظر گرفته میشود بسیار پایین است و به جای این مهم درخواست کردیم بدهی قبلی واحدها یک سال تنفس داده شود و استمهال برای تسهیلات در نظر گرفته شود.
قوانلو نظارت بر 24 قلم کالای اساسی در کشور وجود دارد، تاکید کرد: قیمت 17 قلم کالا در استان گلستان از متوسط کشور پایینتر است و این اقلام شامل برنج خارجی، برنج ایرانی، گوشت گوسفند، گاو، مرغ، شیر پاستوریزه، ماست، پنیر، تخممرغ، روغن مایع، پرتقال، گوجه فرهنگی، سیبزمینی، لوبیا، عدس، رب گوجه فرنگی و چای خارجی میشود.
وی افزود: همچین قیمت هفت کالا شامل کره، موز، سیبدرختی، خیار، پیاز، قند و شکر در استان گلستان از متوسط میانگین کشور بالاتر است و اکثر این کالاها در استان تولید نمیشود.
نظر شما